50% οι απώλειες

>> Από επίσημα στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησε ο ΣΥΣΜΕΔ (δείγμα 3.439 ατόμων / στελεχών) στο διάστημα 22 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, προκύπτουν τα εξής τραγικά:

>> Ο μέσος όρος των μισθολογικών απωλειών της τελευταίας τριετίας (πρωθυπουργοί Γιωργάκης, Παπαδήμος, Σαμαράς, ΥΠ.ΟΙΚ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Στουρνάρας) 50%.

>> Το 48% δήλωσαν ότι δεν τα βγάζουν πέρα.

>> 20% ότι ζητούν κάθε μήνα δανεικά.

>> Η κυβέρνηση μετά δυσκολίας αποκρύπτει ότι επέρχεται νέο τσουνάμι, λόγω ανικανότητάς της να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να συμμαζέψει τις δημόσιες υπηρεσίες.

>> Εν τω μεταξύ, χειροκροτώ την «έκρηξη» του υπουργού κ. Κυρ. Μητσοτάκη, που δήλωσε όταν ανέλαβε: «Όταν μου έφεραν τον αριθμό των συμβούλων, υπαλλήλων κ.λπ. που «δικαιούμαι» να προσλάβω ως υπουργός, τρελάθηκα. Πλήθος…»

>> Δεν τρελάθηκαν άλλοι, όμως, κ. υπουργέ, που τους διόρισαν και πληρώνουν ακόμη μισθούς Αρχηγών Γεν. Επιτελείων σε «συμβούλους» αποφοίτους κολεγίου της κυρά-Λολότας…

>> Εν τω μεταξύ, τα ε.ε. στελέχη, σαστισμένα, παρακολουθούν, ανίκανα να αντιδράσουν, την καταστροφή της άμυνας, που καταρρέει ακολουθούμενη με βαρύγδουπα λόγια. Προφανώς βιώνουν μια κρίση κατάβασης σε ένα άλλο μοντέλο, αγνώστων, για τους πολλούς, διαστάσεων. Μόνο η «τρόικα» το γνωρίζει…


Σχολιάστε εδώ