Τα στελέχη των ΑΝΕΛ επανα-συστήνονται

Ένα ακόμη σημείο τριβής είναι ότι υπάρχουν βουλευτές που εργάζονται ουσιαστικά και άλλοι που παίζουν απολύτως διακοσμητικό ρόλο και αυτό προκαλεί δυσφορία, φυσικά στους πιο δυναμικούς, καθώς σηκώνουν όλο το βάρος των εργασιών.

Παράλληλα, επιστολή παραίτησης με σαφείς αιχμές έστειλε προς τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο ο υπεύθυνος οργανωτικού Λεκανοπεδίου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Άκης Δαγλαρτζής, ο οποίος μίλησε για «ανάλωση του κινήματος και της νεολαίας στο να καταγγέλλει τα πάντα, να υβρίζει χυδαία τους πολιτικούς του αντιπάλους και να ευτελίζει με αυτόν τον τρόπο τον αντιμνημονιακό αγώνα και τον λόγο που αρχικά βρεθήκαν όλοι σε αυτό το κίνημα».

Ωστόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και συγκεκριμένα η νεολαία απαντά στους αποχωρούντες με νέα γραφεία και νέα ιστοσελίδα που στόχο έχει τη βαθύτερη οργάνωση και το στρατηγικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Η νέα ιστοσελίδα είναι www.anelneolaia.gr, διαθέτει forum για τα εγγεγραμμένα μέλη όπου με γνώμονα έναν χαρακτήρα αμεσότερης δημοκρατίας θα συζητούν και θα συναποφασίζουν την πορεία της Οργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά οι περιοδείες συνεχίζονται με τους βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή και τον πολιτευτή Ευρυτανίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνο Μπακόλα να βρίσκονται από χθες σε διήμερη περιοδεία στην Ευρυτανία, έχοντας στόχο την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες αλλά και την καταγραφή και ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον νομό. Η ΝΔ πάντως έχει γνώση της ηλεκτρισμένης ως ένα βαθμό ατμόσφαιρας στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και είναι πρόθυμη να «οδηγήσει» στην επιστροφή πρώην Νεοδημοκράτες, ενώ νιόβγαλτοι βουλευτές βρίσκονται σε κρυφές επαφές με την Συγγρού για προσχώρηση που ίσως να είναι πολύ κοντά…

Γ.Σ.


Σχολιάστε εδώ