ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Χρήστος Πανόπουλος
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα της Ξάνθης στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ήδη βράζει στο ζουμί του. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πέσει έξω κατά τρεις παίκτες και το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορίσει με το Νίκο Καραγεωργίου βγήκε άκυρο. Όπως λένε στα Πηγάδια, η έκρηξή του πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου και τότε η μπάλα μπορεί να παρασύρει ακόμα και τους στενότερους συνεργάτες του εντός κι εκτός ΠΑΕ.

Γιάννης Αναστασίου
Προσπαθεί να χτίσει τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ επειδή διαβάζει και ακούει για λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό που μπορούν να κοστίζουν ακριβά στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός τεχνικός γνωρίζει ότι παίζει φέτος τα ρέστα του για σημαντική καριέρα ως προπονητής και ασχολείται πρωτίστως με τις δημόσιες σχέσεις, τις οποίες θεωρεί απαραίτητες.

Λάζαρος Κουτλίδης
Όταν διαπίστωσε την επιθυμία του Κώστα Παναγόπουλου να χαράξει τη δική του γραμμή, τον τέλειωσε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού του ξεκαθάρισε πρώτα ότι ο λόγος του είχε ελάχιστη αξία στο σχεδιασμό του Πανιωνίου. Ο Λάζαρος, όμως, έμπλεξε σε περιπέτειες, διότι από δω και πέρα θα βρίσκει διαρκώς απέναντί του τους Ίωνες που είχαν εξαιρετικές σχέσεις με τον Παναγόπουλο.

Γιώργος Χριστοβασίλης
Υποχρεώθηκε να προσφύγει στο CAS έπειτα από την πίεση των οπαδών και δηλώνει αισιόδοξος ότι εν τέλει θα δικαιωθεί εις βάρος της Ξάνθης. Για κάθε ενδεχόμενο έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να πάρουν θέσεις μάχης για να απαντήσουν στις ενδεχόμενες επιθέσεις του Χρήστου Πανόπουλου ενώ υποστηρίζει ότι βρήκε ήδη τον επόμενο Οικονόμου, άρα και τα 700.000 του 2014!

Δημήτρης Ηλιάδης
Έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές του Άρη μέσα από την πολύωρη καθημερινή επικοινωνία του με τον γνωστό ατζέντη Κίμωνα Κοκορόγιαννη.
Τον εμπιστεύεται, άλλωστε, απόλυτα επειδή του υποσχέθηκε τον Μιχάλη Μανιά και του τον πήγε στη Θεσσαλονίκη με κορδελίτσα. Ο Ηλιάδης περιμένει από τον Κοκορόγιαννη λύση και στο θέμα του Τάτου, αν και αντιλαμβάνεται τις λιγοστές πιθανότητες που έχει ο Άρης.

Δημήτρης Μελισσανίδης
Απέδειξε ότι επικοινωνιακά είναι έτη φωτός μπροστά από κάθε παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου επειδή ξέρει να δίνει σε κάθε συνομιλητή του ό,τι θέλει να ακούσει ο τελευταίος. Το έπραξε και με τους επικεφαλής των συνδέσμων που διαμαρτυρήθηκαν για τις τιμές των διαρκείας και μέσα σε πέντε λεπτά τον χειροκροτούσαν.

Σάββας Θεοδωρίδης
Ακούει για Μαρσέιγ και βγάζει σπυράκια. Η Ολιμπίκ εξέθεσε για άλλη μία φορά τον Ολυμπιακό με τη στάση των παραγόντων της στο θέμα του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Ο έμπειρος παράγοντας, μάλιστα, έχει προσωπική πείρα από τα τερτίπια των Γάλλων επειδή πριν από τρία χρόνια το μάρμαρο πλήρωσε ο γιος του Δημήτρης, ο οποίος χρεώθηκε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για τον Μπεν Αρφά.


Σχολιάστε εδώ