Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό από την απόδοσή του στα φιλικά

Οι απανωτές ήττες του Παναθηναϊκού στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία προβλημάτισαν τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Νίκο Νταμπίζα, αλλά και τους φίλους της ομάδας. Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γιάννη Αναστασίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ άκουσε τον προπονητή να δηλώνει αισιόδοξος για τη βελτίωση όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και αντιληφθούν όλοι οι παίκτες τον νέο τρόπο παιχνιδιού που θα’ ναι πιο επιθετικός σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασίου ποντάρει πολλά στις προσθήκες των νέων παικτών. Σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και του Ντιαρά θα απελευθερωθεί και ο Μέντεζ, ενώ θα δημιουργηθεί μία ισχυρή ανασταλτική τριάδα στον άξονα.
Επίσης ο προπονητής του «τριφυλλιού» υποστηρίζει ότι και η ενσωμάτωση του Μπεργκ θα βοηθήσει σημαντικά τον Μπαϊράμι, ο οποίος θα αποκτήσει ένα στήριγμα μέσα στην περιοχή και έτσι θα αυξήσει τις επιλογές του όταν θα γίνεται κάτοχος της μπάλας.
Τον Αλαφούζο, πάντως, καθησύχασαν περισσότερο οι συστάσεις του Δημήτρη Σαραβάκου για υπομονή και στήριξη της προσπάθειας. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει αντιληφθεί ότι ο λόγος του άλλοτε διεθνή επιθετικού μετράει στον κόσμο της ομάδας και έτσι θεωρεί πώς οι επιλογές του θα πάρουν την απαραίτητη πίστωση από τους απαιτητικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ