ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αναμείνατε στο ακουστικό σας… Άνω κάτω μαθαίνω είναι στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεκαεπτά βουλευτές ήταν μέχρι χθες που γράφτηκε το κομμάτι και ο καθένας έχει την δική του γραμμή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλο και λιγότεροι υπακούν τον Καμμένο ως αρχηγό.

Τακτικός θαμώνας, δύο βράδια την βδομάδα, της «Βιβλιοθήκης» στο Κολωνάκι είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας μαζί με την γυναίκα του. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε διπλανό τραπέζι ήταν ο νεοδημοκράτης βουλευτής Μιχ. Ταμήλος με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ τον Τσανακούλη και τον Κώστα Πάσχο. Δεν έδειχνε και τόσο ευχαριστημένος ο Δένδιας με την ένταξη της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛΑΣ, ένταξη που την έμαθε από την τηλεόραση!

Το έμαθα από καλή πηγή. Ο Κασιδιάρης φτιάχνει τη δική του ομάδα και περιμένει το Μιχαλολιάκο στην γωνία έτσι και βάλει νερό στο κρασί του και αρχίσει να προσαρμόζεται με το κατεστημένο που τώρα καταγγέλλει. Δεν πήγε τυχαία στη συγκέντρωση των υπαλλήλων του Δήμου της Αθήνας που απεργούσαν και καταχειροκροτήθηκε. Έχουμε πολλά να δούμε…


Σχολιάστε εδώ