Ξεκινήστε τη σφαγή από την αυλή σας και τα κόμματά σας

Και για να μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι εννοούμε να γίνουμε σαφέστεροι.

Από αύριο το πρωί να απολύσουν όλους τους συμβούλους, συνεργάτες, δημοσιογράφους που έχουν στα γραφεία τους και πληρώνει η ψωροκώσταινα. Να μπουν σε διαθεσιμότητα και κινητικότητα οι χιλιάδες αποσπασμένοι από το Δημόσιο που έχουν στα γραφεία τους και στα κόμματα τους. Μια βόλτα αν κάνει κανείς στην Συγγρού και στην Ιπποκράτους θα βρει… στρατιά, πέραν εκείνων που είναι χρεωμένοι, αλλά είτε είναι στο σπίτι τους, είτε στην δική τους δουλειά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στα άλλα κόμματα.

Να επιστρέψουν στους «κοιτώνες» τους οι αστυνομικοί που έχουν υποτίθεται για να τους προστατεύουν, αλλά στην ουσία για να τους κρατάνε την τσάντα και για τα ψώνια του σπιτιού. Μαζί με αυτούς που έχουν οι βουλευτές και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι, ξεπερνούν τον αριθμό των δημοτικών αστυνομικών που θέλουν να… εκτελέσουν.

Σε διαθεσιμότητα και κινητικότητα να τεθούν και οι αποσπασμένοι από δημόσιες υπηρεσίες σε όλους τους βουλευτές που μαζί με τους επιστημονικούς συνεργάτες έχει ο κάθε βουλευτής συνολικά 6 με 7 άτομα, που συνολικά φθάνουν, αν δεν ξεπερνούν, τις 2.000! Και όλοι αυτοί πληρώνονται από το Δημόσιο. Παίρνουν μάλιστα και πλασματικές υπερωρίες με νόμο που έχουν ψηφίσει για τα μαγαζάκια τους. Καλύπτεται έτσι και ο αριθμός των σχολικών φυλάκων.

Μια τέτοια μεταρρύθμιση θα ξεπεράσει τον αριθμό των… κεφαλών που απαιτούν οι δανειστές για να δώσουν την δόση και να μειωθεί το κόστος της λειτουργίας του κράτους.

Ιδού λοιπόν η λύση που έχετε στα χέρια σας κ. Μητσοτάκη. Λιγότερο αιματηρή από αυτή που έχετε δρομολογήσει, με την οποία ενδεχομένως να θέλετε να αποδείξετε στην «τρόικα» ότι είστε ικανότερος και από τον… Ηρώδη. Και επομένως χρήσιμος…


Σχολιάστε εδώ