Καρα-θέλει το Δήμο Αθηναίων

Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος έμεινε εκτός του προσκλητηρίου του Αντώνη Σαμαρά, εκτός δηλαδή της Νέας Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν τα βρήκε στις διαπραγματεύσεις με τη ΝΔ, καθώς επεδίωκε να αναλάβει ρόλο συνδιαμορφωτή, ενώ το περιβάλλον Σαμαρά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εμφανίστηκαν-όπως ήταν αναμενόμενο- αρνητικοί.

Με δεδομένο ότι η πολιτική τράπουλα αναπόφευκτα θα ανακατευθεί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπαθεί να οσμιστεί που θα κάτσει η μπίλια, ώστε να τοποθετηθεί ανάλογα με το τι τον συμφέρει. Το «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει προτείνει σε άλλο πολιτικό πρόσωπο να αναλάβει τα ηνία του ΛΑΟΣ, χωρίς όμως να υπάρξει θετική ανταπόκριση. Ο ίδιος μάλλον δείχνει να προκρίνει το δήμο της Αθήνας, πολύ δύσκολα όμως η ΝΔ θα του δώσει το χρίσμα. Σε εξέλιξη βρίσκονται μυστικές δημοσκοπήσεις ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα ήθελαν οι Αθηναίοι, τα οποία μελετούν οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρώτο deal Συγγρού – Καρατζαφέρη δεν καρποφόρησε παρά την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας για το ΑΡΤ και τη στήριξη από επιχειρηματικό παράγοντα προς το ΛΑΟΣ. Μένει να δούμε τι θα γίνει στην πορεία…

ΓΕΩΡΓΊΑ ΑΘ. ΣΚΙΤΖΉ


Σχολιάστε εδώ