ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι καθημερινές αθλητικές εφημερίδες στάθηκαν στο πλευρό του «τίγρη» και προσπάθησαν να στηρίξουν επικοινωνιακά την πολιτική του, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών είναι έντονες και αυξάνονται σε καθημερινή βάση με γεωμετρική πρόοδο. Με τελευταίο επιχείρημα ότι η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα που αγνόησε τους ανέργους, σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία η χώρα παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό ανέργων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Μελισσανίδης παραδέχθηκε την παράλειψή του και υποσχέθηκε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να διορθώσει το λάθος και να δείξει ότι σέβεται και υπολογίζει όλες τις κοινωνικές ομάδες. Αλλά όπως λένε όσοι στέκονται απέναντί του, το επικοινωνιακό κόστος είναι ήδη μεγάλο.

Ζητούν
χρονοδιάγραμμα
για το γήπεδο
Το δεύτερο σημείο τριβής ανάμεσα στους οπαδούς και τον Μελισσανίδη αφορά στις επιφυλάξεις που εκφράζονται για το νέο γήπεδο. Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεσμεύθηκε ξεκάθαρα ότι «το γήπεδο θα γίνει», αλλά τα στελέχη της διοικούσας επιτροπής δέχονται καθημερινά συζητήσεις για το χρονοδιάγραμμα και φυσικά δεν γνωρίζουν τι να απαντήσουν. Ο Μελισσανίδης χειρίζεται προσωπικά το θέμα του νέου γηπέδου, αλλά και στη συνέντευξη της περασμένης Τετάρτης απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες με συγκεκριμένες ημερομηνίες για κάποιες από τις δράσεις.
Τον κόσμο ανησυχεί το ενδεχόμενο να χρειαστεί νέα νομοθετική παρέμβαση, η οποία αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία και έτσι μπορεί να τιναχθεί στον αέρα όλος ο σχεδιασμός που προέβλεπε την έναρξη των έργων μέσα στο 2013. Άλλωστε σε μία αποστροφή του λόγου του και ο Μελισσανίδης άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένουν οι οπαδοί την έλευση του επόμενου χρόνου για να δουν τις μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο σκληροί κριτές του Νικαιώτη επιχειρηματία του ασκούν κριτική και για την απόφασή του να μεταφέρει τη συνέντευξη Τύπου από το Μικρολίμανο στη Βαρυμπόμπη. Με σχόλια του στιλ «εμείς θα πηγαίναμε στον Πειραιά να τον αποθεώσουμε, αλλά άρχισε στραβά και υποχώρησε στην πρώτη δυσκολία». Γι’ αυτό, άλλωστε, απέφυγαν οι οργανωμένοι να παραβρεθούν στην παρουσίαση των διαρκείας, αν και ήθελαν να πάνε στον Πειραιά όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση.


Σχολιάστε εδώ