Αποστολικά και… άλλα

=Και εγεννήθη ο νέος ΣΥΡΙΖΑ… Τι να πούμε εμείς, καλές πολιτικές και καλή πορεία για το καλό όλων μας και πάνω από όλα συντροφικότητα. Καλό βόλι, σύντροφοι.
=Τα ορφανά του Γιωργάκη προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους διοχετεύοντας ότι ο Γιώργος θα κάνει κόμμα και ότι θα παίξει ενεργό ρόλο αργότερα… Καλά θα κάνουν να κοιταχθούν καλά, μα πολύ καλά, στον καθρέφτη τους γιατί πάσχουν μάλλον από υπερ… αμετρωπία…
=Ήθελα να ‘ξερα, ο Γιάννης Καψής, ο δημοκράτης Γιάννης, τι άραγε να λέει για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική τηλεόραση;
=Αν πάρει το χρίσμα ψηφίζει, αν όχι καταψηφίζει…
=Κι όμως κάποιος υπουργός είναι δυσαρεστημένος με τις αρμοδιότητές του… για τους υφυπουργούς μην το συζητάτε… Χαμός…
=Τώρα που καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία, οι κλήσεις θα πληρώνονται; Κάθε απάντηση αποδεκτή.
=Και ένας άλλος αλήστου μνήμης, κύριε Στουρνάρα, διαπίστωσε ότι η χώρα είναι ασθενής, χρειάζεται τσεκ απ και μας έβαλε στον γύψο για κάποια χρόνια. Εσείς διαπιστώσατε την ασθενή χώρα, μόνο που αντί για γύψο μάς τσιμεντάρατε κανονικά.
=Β.Ε.Τ. Βενιζελική Ελεύθερη Τηλεόραση. Έτσι, χωρίς πρόγραμμα… Αθάνατη Μαρία Ρεζάν.
=Κι ύστερα σου λένε γιατί η Χρυσή Αυγή χτυπάει τρίτη ή και δεύτερη θέση.
=Ζακ Κλοντ Γιούνκερ… καλή αντάμωση…
=Και άλλοι οίκοι αξιολόγησης ετοιμάζουν υποβαθμίσεις σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και δεν είναι μόνο η Ιταλία… Σειρά έχουν και πιο ισχυρές οικονομίες.
=8 Αυγούστου ο πρωθυπουργός στην Αμερική. Αυτό είναι όντως καλή είδηση…
=Για τον Γιώργη, τον γιο μου, ρε γαμώτο, είμαστε όλοι ΑΕΚ και όταν είσαι ΑΕΚ και όχι μόνο στο τριθέσιο της Νέας Φιλαδέλφειας για καφέ και ποτό και καλή ρακί.
=Κύριε Αλαφούζο, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα. Πάλι χάλια ο Παναθηναϊκός. Έτσι, χωρίς ελπίδα και φέτος.
=Πώς πάμε; ρώτησα παρ’ ολίγον υπουργό. Μπρος πίσω… Τουλάχιστον αποφεύγουμε τον γκρεμό.
=Ποιος πονηρούλης δήμαρχος πάει να ξεφύγει -έτσι νομίζει- από τις τροϊκανικές απολύσεις; Τον τσάκωσαν κι αν δεν ηρεμήσει θα την πατήσει.
=Τα κόμματα είναι προσωποκεντρικά στην Ελλάδα. Μην κάνετε λάθος, έτσι θα γίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου.
=Κάποιοι ΠΑΣΟΚοι επιτίθενται εντελώς αναίτια στον Νίκο Κωνσταντόπουλο και μάλιστα τα χώνουν και στον Τσίπρα. Όταν ο Κωνσταντόπουλος πάλευε τη χούντα εκείνοι την υμνούσαν.
=Mea culpa. Στα ελληνικά, μεγάλο λάθος. Ας μην το αγνοεί η κυβέρνηση. Θα της χρειαστεί.
=Κάνετε τον Αυτιά αμέσως υπουργό, για να λυθεί το πρόβλημα το εργασιακό.
=Δεν χρειαζόμαστε φέτος διακοπές, έτσι που τα έχουν κάνει οι πολιτικοί μας θάλασσα, μπορείτε να κάντε βουτιές όπου γουστάρετε.
=Στην Χ. Τρικούπη κάποιοι συζητούν αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τον Γιώργο, να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, έτσι μπαίνει στο κάδρο της όποιας αποτυχίας και σταυρούς Παπανδρεϊκών εξασφαλίζουν και από τα εγχώρια κόλπα φεύγει ο Γιώργος και οι δικοί του θα μαζευτούν.
=Το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί …ακάκα και οι πολλές οι απολύσεις φέρνουνε σκληρό στην φύση……
=Αγαπητοί υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι και λοιποί διώκτες του δημοσίου, εσείς πως διοριστήκατε, εσείς πόσους διορίσατε, εσείς πόσους προστατεύετε μέχρι σήμερα, λιγότερη ανανδρία που θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Αντρέας.
=Όποιος χάνει χρήματα στην πολιτική, κερδίζει εμπειρίες στο μέλλον.
=Τι την θέλουμε την τηλεόραση μια χαρά είμαστε έτσι… ενώ όταν βλέπεις τηλεόραση, όχι μόνο αποβλακώνεσαι αλλά καμιά φορά αγοράζεις και σήτα για τα κουνούπια…
=Τι την θέλουμε την δημοκρατία, μια χαρά περνούν στην Αίγυπτο και έχουν και δημόσια τηλεόραση.
=Άμα δεν το μπορείτε το ποτό μην το πίνετε, καλοκαιριάτικα ορισμένοι εθνοπατέρες.
=ΕΙΣ…ΠΑΝΙΚΟ ΙΟ φοβάται το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τύπου ΡΑΧΟΪ γι’ αυτό και η υπόθεση ταμείο πάει για λίγο αργότερα.
=Όλα τα είχε η Μαριορή η δημόσια τηλεόραση μας έλειπε.
=Είναι σκληρά καρύδια οι συνδικαλιστές για να πεθάνουν έτσι απλά…
=Η Φώφη… παίζει αμυντικά…
=Αύριο, 15 Ιούλη… Κάποιοι γιορτάζουν, ποιοι και γιατί; Ιουλιανά γαρ.
=Τι γίνεται με τη φοροδιαφυγή; Τι γίνεται με την φοροαποφυγή; Απόλυτη σιωπή από παντού κι εμείς τα κορόιδα απολυόμαστε, κι εμείς τα κορόιδα πεθαίνουμε στην πείνα.
=Με πήρε πρώην κορυφαίος ΠΑΣΟΚος και μου είπε ότι δεν βλέπει ούτε με κιάλι ΠΑΣΟΚτζή. Πού διάολο βρέθηκε το 8%; Το καταγράφω απλά.
=Μη βιάζεσαι, βιαστικέ τύπε. Ο Σγουρός θα είναι οικουμενικός περιφερειάρχης ξανά. Πάντως θέση αντιπεριφερειάρχη υπάρχει ανοιχτή. Μην την αρνηθείς.
=Αλέξη Τσίπρα, καλοτάξιδος στο καινούργιο σου δημιουργικό και ελπιδοφόρο ταξίδι. Το καλοκαίρι στο Ροδάκινο για ρακές.
=Όταν διοριστήκατε, κύριε Μητσοτάκη, στη θυγατρική της Εθνικής, μήπως μπήκατε με σκληρό ΑΣΕΠ;
=Πήγα πρόσφατα στην διεύθυνση ιστορίας στρατού στην Πλάκα, για να βρω κάτι για τον παππού μου τον λυρατζή που ήταν μακεδονομάχος και έμεινα έκπληκτος με την αρτιότητα, την εξυπηρέτηση, την εκπαίδευση μεταπτυχιακών φοιτητών αλλά και τον πλούτο τον ιστορικό που υπάρχει. Είναι κρίμα να μένει έτσι ένα τέτοιο αρχείο και να μην γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό.
=Η μία προσελάβανε ο άλλος απολύει, αυτό θα πει οικογενειακή συνέπεια και ο πατέρας συνταξιάζεται…
=Στουρνάρειος προχειρότης με αποδείξεις. Αγαπάς
την προχειρότητα; Απόδειξη.

Των Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ