Σε ρυθμούς συνεδρίου η Νέα Μέρα

Η στενή ομάδα του προέδρου Χρήστου Ζώη, που δεν είναι άλλοι από τους Μιχάλη Γιαννάκη, Γιάννη Μανώλη, Γιώργο Νούλα, Ευθύμη Δρόσο – ήταν πρώτος σε ψήφους στην κεντρική επιτροπή της ΝΔ-, καθημερινά εργάζεται προκειμένου η πρώτη επίσημη πολιτική εμφάνιση της Νέας Μέρας να φανεί αντάξια των απαιτήσεων που επιτάσσει η δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Το «Π» πληροφορείται, ότι στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, η Νέα Μέρα θα πει όχι στην αλλαγή νομίσματος και ναι στην αλλαγή της νομισματικής πολιτικής. Θα δημοσιοποιήσει τις πρωτοποριακές – όπως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν- ιδέες για την τύχη των δανειοληπτών, όπως για παράδειγμα, η διαγραφή χρεών.

Βασικό επίσης μέλημα του κ. Ζώη είναι, η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε σειρά επαφών με επιχειρηματίες και ξένους επενδυτές, τους οποίους θέλησε να διαβεβαιώσει ότι με ή χωρίς πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά, με ή χωρίς τη συγκυβέρνηση των δύο, οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις είναι αποφασισμένες να λάβουν όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την επίτευξη πολιτικής σταθερότητας και επενδυτικού περιβάλλοντος, που θα προσφέρει εγγύηση στους επενδυτές που θα επιλέξουν να έρθουν στη χώρα μας.

Η Νέα Μέρα θα συμμετέχει στη ΔΕΘ με ιδιαίτερο πάνελ, καλώντας να συμμετέχουν διεθνούς φήμης επενδυτές στους οποίους θα προτείνει να επενδύσουν με ασφάλεια και σιγουριά στη μετοχή που λέγεται Ελλάδα!

Γ.Σ.


Σχολιάστε εδώ