Ησυχία, τάξη κι ασφάλεια…

>> Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ. Οι συμμορίες σκοτώνουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν και κατατρομοκρατούν την ύπαιθρο.

>> Το υπουργείο Δημόσιας… Αταξίας και Ανασφάλειας του Πολίτη, ανακοίνωσε ότι ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέσμευσε 50 Αστυνομικούς από την Προεδρική Φρουρά, για να ενταχθούν στα Αστυνομικά Τμήματα, προς πάταξη της εγκληματικότητας. Πολύ ωραία…

>> Σκέφτηκα: Για να αποδεσμεύσει 50, πάει να πει ότι ήταν υπεράριθμοι, ήταν μη χρήσιμοι. Σωστό; Τότε, γιατί άργησε τόσο πολύ να τους αποδεσμεύσει; Πόσους, τελικά, έχει στη διάθεσή του ο κ. Πρόεδρος; Ποιος ξέρει… Είναι απόρρητο.

>> Ο τ. Πρόεδρος, κ. Χρ. Σαρτζετάκης, απασχολεί 30, όπως λένε. Δε γνωρίζω ακριβώς. Γιατί; Ποιος απειλεί τη ζωή του τ. Προέδρου; Θα μου πείτε, είναι θέμα γοήτρου. Όσους περισσότερους έχει γύρω του ένας Υπουργός, υφυπουργός κ.λπ., θεωρεί ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα… Ανθρώπινες αδυναμίες.

>> Ο Πρόεδρος Μιτεράν δεν ήθελε κανέναν!

>> Οι 50 θα πρέπει να υποστούν εκπαίδευση πριν χρησιμοποιηθούν, γιατί επί πολλά έτη δεν έχουν πιάσει όπλα στα χέρια τους, μου έλεγε φίλος Αστυνόμος.

>> Συνειρμικά αναφέρω ότι όταν το 2011 ο Στρατηγός Φράγκος, με ακόμη 18 Ανωτάτους, αποστρατεύτηκαν βιαίως από την κλίκα Παπανδρέου, ως οργανώνοντες πραξικόπημα, ρίχτηκε ως ύποπτος στην αρένα του Κολοσσαίου για να κατασπαραχθεί, χωρίς προστασία. Έτρεμε ο άνθρωπος μήπως, καθ’ οδόν, προπηλακισθεί ή υβρισθεί.

>> Η Πολιτεία, τότε, δεν του έδωσε ούτε έναν Αστυνομικό για ασφάλεια! Χρειάστηκε αργότερα να βρεθεί κάποιος σώφρων πολιτικός, να τον κάνει Υπουργό Άμυνας, για να του φύγει το στίγμα.


Σχολιάστε εδώ