ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΕΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ισπανός τεχνικός έχει πέσει σε δυσμένεια. Με συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη να λένε ότι «ο πρόεδρος είναι έξαλλος μαζί του επειδή απέρριπτε όποιον παίκτη του προτείναμε και δεν έπαιζε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν».

Από τον Πειραιά, βέβαια, προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.

Αντιλαμβάνονται ότι αυτή την περίοδο το τελευταίο που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι η δημιουργία προβλήματος με τον προπονητή. Γι’ αυτό αρκετά στελέχη της ΠΑΕ επιχειρούν να καλμάρουν τον Μαρινάκη και να τον πείσουν να περιμένει να δει τη δουλειά του Μίτσελ στην προετοιμασία.

Το πρόβλημα, όμως, διογκώνεται από τα αρνητικά σχόλια που κάνουν στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» διάφοροι φίλοι του από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ενδεικτική η συμβουλή που έδωσε στον Μαρινάκη ένας φίλος του το βράδυ της Πέμπτης. «Διώξε τον Μίτσελ όσο είναι νωρίς γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά».

Επειδή, όμως, δύσκολα θα βρουν αυτή την περίοδο αντικαταστάτη του Ισπανού, δύσκολα θα προχωρήσει ο Μαρινάκης σε λύση της συνεργασίας τους. Όσο, όμως, βράζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, το μέλλον του Μίτσελ στον Πειραιά προβλέπεται δυσοίωνο.

Γρίφος με Μανωλά και Σιόβα

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού θα συνεχιστούν, αφού ο προγραμματισμός μιλούσε για απόκτηση τουλάχιστον 6 παικτών. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στις υποθέσεις του Δημήτρη Σιόβα και του Κώστα Μανωλά. Για τους δύο διεθνείς στόπερ υπάρχουν προτάσεις από το Βέλγιο και τη Ρωσία αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανοικτοί στην παραχώρηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο, οπότε μπορεί να αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Επίσης θα παίξει ρόλο και η εξέλιξη στο φλερτ του Ράφικ Τζιμπούρ με την Μπούρσασπορ. Και για τον Αλγερινό εμφανίζονται ανοικτοί στον Πειραιά και ενδεχομένως να υποχρεωθούν να αναζητήσουν κι έναν επιθετικό κορυφής, αφού ο Μάντζιος προορίζεται για εναλλακτική λύση, αν και στο επιτελείο του Μαρινάκη εκτιμούν ότι ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού επιθετικού.


Σχολιάστε εδώ