Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Πειραιά με τον Χάινς

Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί μήλον της έριδος για την ΤΣΣΚΑ, αλλά και για αρκετές τουρκικές ομάδες, ενώ στον Πειραιά ακούγεται πώς μπορεί να ακολουθήσει τον Βασίλη Σπανούλη σε όποια ομάδα υπογράψει ο διεθνής γκαρντ.

Τα προγνωστικά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού είναι μοιρασμένα.

Αναμφίβολα αποκλείεται να πάρει στην Ελλάδα τα χρήματα που του προσφέρουν η Μπαρτσελόνα, αλλά και οι Τούρκοι. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Σπανούλης βάζει στη ζυγαριά και το οικογενειακό ζήτημα. Με τρία παιδιά θεωρεί δύσκολη τη μετανάστευση και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η σύζυγός του, η Ολυμπία Χοψονίδου. Αλλά η επιθυμία του έμπειρου παίκτη για παραμονή στην Ελλάδα δεν σημαίνει την ντε φάκτο αποδοχή της πρότασης που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Μπορεί να έχασε κάποια από τα διαπραγματευτικά χαρτιά του μετά από την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά ο Σπανούλης ξέρει ότι περνάει διεθνώς η μπογιά του και θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να εξασφαλίσει την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, στον αέρα βρίσκονται και οι Γκετσεβίτσιους, Πάουελ, Πέρκινς. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι τρεις θα αποχαιρετήσουν άμεσα τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Την αντίθετη διαδρομή αναμένεται να ακολουθήσει ο Μπρεντ Πετγουέι. Σε άλλη μία επιβεβαίωση της αποκλειστικής ειδησεογραφίας μας.

Πρόβλημα με τους οπαδούς

Στον Ολυμπιακό έχουν να λύσουν και το πρόβλημα στις σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς. Η φράση του Μιχάλη Κουντούρη ότι «για μεγάλο διάστημα δεν βλέπαμε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Ολυμπιακό», ερμηνεύθηκε από πολλούς ως καρφί για τους Αγγελόπουλους. Τριβές μεταξύ των οπαδών και των συνδεσμιτών υπήρξε και κατά τη διάρκεια των τελικών, οπότε στον Πειραιά έχουν και εσωτερικά προβλήματα να επιλύσουν.


Σχολιάστε εδώ