ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σωκράτης Φυτανίδης

Συζήτησε με τον Παναθηναϊκό, ψάχθηκε σε Ιταλία και Τουρκία, έφτασε στην πόρτα της Τούμπας, αλλά εν τέλει έμεινε στον Ατρόμητο. Από το περασμένο Σάββατο αντιλήφθηκε ότι κόπηκε από τον «δικέφαλο» και έψαχνε τρόπο να ανοίξει εκ νέου την πόρτα στο Περιστέρι, αλλά χωρίς να εμφανιστεί με την ουρά τα σκέλια. Τα κατάφερε και έτσι έμειναν όλοι ικανοποιημένοι.

Γιάννης Κόντης

Μπορεί να ταξίδεψε μέχρι την άκρη του κόσμου, αλλά στο μυαλό του παρέμεινε ο Λάμπρος Σκόρδας. Σε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τη Θεσσαλονίκη ζητούσε να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για τη σύλληψη του άλλοτε κολλητού του και νυν άσπονδου εχθρού του.

Δημήτρης
Γιαννακόπουλος

Επιτέθηκε στον Νικόλα Πατέρα από θέση ισχύος μετά από την κατάκτηση του νταμπλ στο μπάσκετ και την αύξηση της δημοφιλίας του μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού. Έτσι, του έκοψε ουσιαστικά τον δρόμο για την επιστροφή του στην ΠΑΕ, όπως επιθυμούσε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μαρία
Γκοντσάρεβα

Άστραψε και βρόντηξε από το κόστος της μεταγραφής του Λόπεθ. Η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη βλέπει μπροστά της μόνο αριθμούς και όταν έμαθε τις αποδοχές του Ισπανού στόπερ την άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη να βάζει τις φωνές στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Γιώργος Σπανός

Τους έπιασε όλους στον ύπνο και έφερε στην Ελλάδα τον Χαβιέ Ούμπιντες πριν αντιληφθούν στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό Βόλου τις επαφές του με τον Αργεντινό. Με τον Ούμπιντες, πάντως, μπερδεύεται το τοπίο για τον Σουμπίνιο.

Παναγιώτης
Αγγελόπουλος

Ψάχνει τρόπο για να κόψει τον Γόρδιο Δεσμό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στους οργανωμένους οπαδούς,τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την τιμωρία της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ απέδωσε τα επεισόδια στον τρίτο τελικό μεταξύ άλλων και στην άρνησή του να διαθέσει στους συνδεσμίτες εισιτήρια πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μάνθος
Πουλινάκης

Άνοιξε μέτωπο με τον Ολυμπιακό εξ αιτίας της επιμονής του να επαναφέρει στην Ελλάδα τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Επιβεβαιώνονται έτσι όλοι όσοι υποστήριζαν ότι τα έχει σπάσει πλέον με τον άλλοτε κολλητό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν και επαγγελματικά ένα φεγγάρι.


Σχολιάστε εδώ