Ρήξη με το συγκρότημα Λαμπράκη…

Κατά τον Π. Σκουρλέτη «ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της Αριστεράς, τη στιγμή που δεν τολμάνε ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος να διανοηθούν να κάνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις…

Τα ΝΕΑ είχανε φωτογραφίες όπου συγκρίνανε με το ΠΑΣΟΚ του 85.. Ναι, δεν είχαμε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ το 1985 και θα έπρεπε να θυμάται κανείς τι πούλαγαν τα ΝΕΑ σαν φύλλα το 1985 και τι πουλάνε τώρα. Άρα λοιπόν μιλάμε ότι αυτή η συγκέντρωση, τηρουμένων των αναλογιών, έχει πολύ πιο μεγαλύτερη αξία από τότε που ο κόσμος πήγαινε στις συγκεντρώσεις καθοδηγούμενος, με σημαίες και με πούλμαν.

Μας έχει απασχολήσει ο τρόπος αυτός.. δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, που συγκεκριμένα δημοσιογραφικά συγκροτήματα μας αντιμετωπίζουν λέγοντας ψέματα, αλλά που υποδηλώνουν τελικά τον πανικό τους. Όταν τα ΝΕΑ αφιερώνουν ένα ολόκληρο δισέλιδο για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να πείσουν ότι ήταν μια αποτυχημένη συγκέντρωση, σημαίνει ότι έχουν φοβηθεί..

Το σχέδιο αντιμετώπισης είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί μας, ο κόσμος που μας εμπιστεύεται. Δεν βλέπετε ότι πάνε κατά διαόλου αυτές οι κυρίαρχες φωνές των μίντια, δεν πείθουν; Δεν το βλέπετε; Νομίζω ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που δύο-τρεις μεγαλόσχημοι δημοσιογράφοι με τα αφεντικά τους μπορούσαν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη».


Σχολιάστε εδώ