Πιέζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για άμεση έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όπως γράφτηκε στις καθημερινές εφημερίδες, οι οπαδοί της «Ένωσης» πιέζουν για άμεση έναρξη των έργων. Ειδικά οι οργανωμένοι εμφανίζονται δύσπιστοι απέναντι στον Μελισσανίδη και θέλουν να δουν πράξεις στο θέμα του νέου γηπέδου. Η πίεση είναι έντονη και τα μηνύματα που φτάνουν στον «τίγρη» καθημερινά.

Η χθεσινή συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας θα αναστείλει προσωρινά τις γκρίνιες. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα ενώσει τους φίλους της «Ένωσης». Ο Μελισσανίδης θεωρεί απαραίτητη τη συσπείρωση και γι’ αυτό παίρνει κοντά του άτομα απ’ όλες τις «κιτρινόμαυρες» παρατάξεις.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των συνεργατών του, ο «τίγρης» θα ‘ναι απόλυτα έτοιμος για να κηρύξει την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα ασχολείται με διαδικαστικά ζητήματα, διότι το πλάνο του προβλέπει πλήρη αναμόρφωση του χώρου, στον οποίο βρισκόταν το παλιό γήπεδο. Ένα θέμα υπάρχει με τον στίβο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο γήπεδο θα ‘ναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Όσο για τις εγκαταστάσεις των άλλων αθλημάτων, πιθανότατα θα στεγαστούν κάτω από το ένα πέταλο, στο οποίο εξετάζεται η δυνατότητα κατασκευής και κλειστού χωρητικότητας 4.000 θέσεων κάτω από τις κερκίδες του ποδοσφαιρικού γηπέδου.


Σχολιάστε εδώ