ΜΕΓΑ ΚΑΖΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS», ανέφερε η ανακοίνωση.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει την παραμικρή τύχη ακόμα και αν προσφύγει στο CAS, καθώς η ΟΥΕΦΑ θεσπίζει τους όρους συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, να μπλέξουν σε περιπέτειες, διότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν συγχωρεί τέτοιες ενέργειες.

Τη θέση του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ θα πάρει η Ξάνθη σε μία επιβράβευση του Χρήστου Πανόπουλου για τη σωστή διαχείριση και την άψογη οικονομική πολιτική του. Αντίθετα, η απόρριψη του φακέλου που κατέθεσαν οι «πράσινοι» χρεώνεται εξ ολοκλήρου στον Αλαφούζο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διαβεβαίωνε τους πάντες ότι θα έλυνε το πρόβλημα. Γι’ αυτό, άλλωστε, ζήτησε ο ίδιος να παραστεί στην εξέταση του φακέλου από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Αλλά αποδείχθηκε ότι πήγε στη Νιόν με άσφαιρα. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει αρχίζει και βράζει διότι είδε άλλη μία εξαγγελία της ΠΑΕ να διαψεύδεται στην πράξη, ενώ μέσα από την απόρριψη του φακέλου αλλάζει πλήρως και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, διότι στους «πράσινους» επιβάλλονται περιορισμοί. Άρα εκτός των άλλων μπορεί να μπλοκάρει και η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ παγώνουν οι επαφές με τους ξένους παίκτες.

Το άσχημο μαντάτο για τους φίλους του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με τη άρνηση του Αλαφούζου να παράσχει προσωπικές και συγκεκριμένες εγγυήσεις για την κάλυψη των ανοιγμάτων που έχουν οι «πράσινοι».


Σχολιάστε εδώ