Κερδίζει πόντους ο Βαλντίβια στον νέο Ολυμπιακό

Ο Χιλιανός ανήκει στην Παλμέιρας, αλλά μπορεί να αποχωρήσει, διότι οι Βραζιλιάνοι επένδυσαν στην απόκτηση άλλου επιτελικού μέσου. Στα πόδια του Βαλντίβια, βέβαια, έχει στρωθεί χαλί από αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής, αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αφήσει το στίγμα του επειδή απέτυχε στην προηγούμενη επίσκεψή του.

Το πρόβλημα με τον Βαλντίβια είναι διπλό. Αφενός τον έχει βάλει στην άκρη ο Πιέρ Ισά, ο οποίος προτιμάει άλλον παίκτη για τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ φέρεται μπλεγμένο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς, διότι εκτός από την Παλμέιρας δικαιώματα διεκδικεί και γραφείο μάνατζερς.

Ένα θέμα που καλείται να λύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει να κάνει με τις διαφορετικές εισηγήσεις που κάνουν οι Λορένθο και Ισά. Ο Ισπανός και ο Νοτιοαφρικανός έχουν συντάξει διαφορετικές λίστες και έτσι μπερδεύονται στον Ολυμπιακό για τις τελικές επιλογές σε αρκετές θέσεις.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, ωστόσο, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καλέσει τον Γιάννη Μανιάτη για την επέκταση του συμβολαίου στον διεθνή μεσοαμυντικό. Με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός για την παραμονή του στον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ