ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Σάκης Τσιώλης

Περνάει δύσκολες ώρες στον Αστέρα Τρίπολης. Όχι μόνο της χειρουργικής επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε, αλλά κυρίως επειδή βλέπει τις περισσότερες εισηγήσεις του να απορρίπτονται από τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ΠΑΕ, τον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιάννη Καύμενάκη.

Στέλλιος
Βενετίδης

Βρήκε λύση στα επαγγελματικά προβλήματά του χάρη στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος τον πήρε μαζί του στην ΑΕΚ Λάρνακας. Μετά από την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό, ο Βενετίδης είχε μείνει μόνος του στα αζήτητα. Έτσι, η πρόταση του «Ελέ» του έδωσε σημαντική διέξοδο σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Γιώργος Σπανός

Μέσα σε δύο μέρες έστειλε τα μηνύματά του προς κάθε κατεύθυνση. Αρχικά με την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Έδειξε το αφεντικό του Ατρόμητου τη διάθεση να ενισχύσει την ομάδα του στον μέγιστο βαθμό και μέσα από την αρμονική συνεργασία του με τον Γιώργο Παράσχο. Την επομένη ο Σπανός πήρε αποστάσεις από την ΕΠΟ στη δικαστική αντιπαράθεση της Ομοσπονδίας με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και Κιλκίς.

Γιώργος Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαίωσε όσους υποστηρίζουν ότι στην Ελλάδα μιλάμε για βροχή όταν μας φτύνουν. Ακόμα και οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαξίωσαν τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο Σαρρής τα απέδωσε όλα στον πόλεμο, τον οποίο δέχεται από εκείνους που θέλουν να εμποδίζουν την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Τους διορισμούς των συγγενών του πάντως, απέτυχαν να τους μπλοκάρουν οι εχθροί τους αθλήματος.

Λουτσιάνο
Γκαλέτι

Τον πρότειναν στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο ενθουσιάστηκαν από την προοπτική της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό εφόσον ο τελευταίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τα νεφρά του. Μόνο που το φλερτ με τον Γκαλέτι έβαλε σε μπελάδες τους κρητικούς και απειλεί να χαλάσει τις σχέσεις τους με τον Ολυμπιακό.

Σάββας
Θεοδωρίδης

Με την πρόσληψη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιέρ ο έμπειρος παράγοντας ενίσχυσε τη θέση του στον Ολυμπιακό.
Γνωρίζει γαλλικά, και συζητάει καθημερινά μαζί τους, κυρίως με τον Καρεμπέ, τον οποίο γνωρίζει καλά από την προηγούμενη συνεργασία τους έτσι, ξεπέρασε ο Σάββας τον κίνδυνο της παραγοντικής συνταξιοδότησης.


Σχολιάστε εδώ