Οι λαδώνοντες γιατί λείπουν από τη Δίκη;

• Παρακολουθώ τη δίκη των Ακοσμπώκων και είμαι πλέον βέβαιος ότι κάτι δεν πάει καλά.

• Θα εξηγήσω γιατί:

• Γίνομαι κουραστικός αν επαναλάβω ότι η διαφθορά είναι ένα αργεντίνικο ταγκό, σφιχτό, κολλητό, που χορεύεται από δύο. Τον λαδώνοντα και τον λαδωνόμενο. Σήμερα στο Εφετείο δικάζονται 18 άτομα με επικεφαλής το θρυλικό δίδυμο των Ακοσμπώκων. Άπαντες λαδωνόμενοι. Ουδείς λαδώνων. Γιατί; Ούτε ονόματα λαδωνόντων δεν ακούγονται. Σαν να υπάρχει απειλή, σαν να υπάρχει φόβος. Ούτε στη Σικελία των Corleone να βρισκόμαστε. OMERTA…

• Γίνεται, κατά τη γνώμη μου, αδικία. Δικαίως διαμαρτύρεται η κ. Βίκη Τσοχατζοπούλου ότι το δικαστήριο της συμπεριφέρεται σκληρά σε σχέση με την α’ σύζυγο του Άκη, κ. Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, που δεν πατάει το πόδι της στο δικαστήριο (εκπροσωπείται), ενώ η πρώτη είναι κλεισμένη στην… μπουρού.

• Έγραψε παλαιότερα η «Καθημερινή» (22.9.11), διά γραφίδος κ. Τάσου Τέλογλου: «Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε λογαριασμό της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, κ. Γκούντρουν Τσοχατζόπουλου, εντοπίσθηκε κατάθεση 100 εκατ. δρχ. από πρόσωπο που έχει το ίδιο επώνυμο (!) με γνωστό αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων, ο οποίος είχε προνομιακή πρόσβαση στο ΥΕΘΑ και πρωταγωνιστικό ρόλο στις προμήθειες, ιδιαίτερα αρμάτων, την περίοδο 1996» κ.λπ. Εδώ έχουμε, σαφώς, σφιχταγκαλιαστό ταγκό λαδωνόμενου και λαδώνοντα, με διευθύνσεις και ονόματα. Τι έγινε αυτή η καταγγελία; Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.

• Πάμε πιο κάτω. Ξαναγράφει η «Καθημερινή» (2.5.13): «Ο κ. Ζήγρας αποκαλύπτει ότι δύο φορές μετέφερε σε βαλίτσες μετρητά, τη μία στο σπίτι του Άκη το 1998 και την άλλη στην Ελβετία, όπου τα κατέθεσε σε τραπεζική θυρίδα, για να τα παραλάβει αργότερα η κ. Γκούντρουν…» Η «Real News» (9/6) διευκρινίζει ότι πρόκειται για κατάθεση 400.000 ευρώ στο όνομα της κ. Γκούντρουν στην Τράπεζα Credit Lyonnais! Το μόνο που λείπει, αν λείπει, είναι να πει ο κ. Ζήγρας ποιος του έδωσε τις βαλίτσες.

• Αδικείται ή όχι η κ. Βίκη;


Σχολιάστε εδώ