Επίδειξη δύναμης από τον Μελισσανίδη

Ο «τίγρης» έστειλε με τη γραπτή δήλωσή του ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη δυναμική της «Ένωσης». Ήταν ουσιαστικά μία επίδειξη δύναμης που ακολούθησε τις τηλεφωνικές επαφές του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, τον πρώην ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, τον Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από τον πρώτο απαίτησε τη σωστή αντιμετώπιση της ΑΕΚ σε όλα τα ζητήματα, ενώ προειδοποίησε τον δεύτερο να αποφύγει κάθε κίνηση, η οποία μπορεί να ανατρέψει τον σχεδιασμό του για την κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι» την επόμενη σεζόν.

Επαφές για το γήπεδο και ανακοινώσεις

«Η ΑΕΚ απαιτεί, δεν ζητάει», έγραψε ορθά – κοφτά ο Μελισσανίδης στη δήλωσή του. Έδειξε, δηλαδή, πώς θα πορευθούν οι «κιτρινόμαυροι» από ‘δω και πέρα. Τόσο στο θέμα της ισότιμης μεταχείρισής τους από τους θεσμικούς φορείς, όσο και στην υπόθεση της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο «τίγρης» μπαίνει στην ευθεία για τις καθοριστικές συναντήσεις του με τη δημοτική αρχή, αλλά και τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Προετοιμάζεται, μάλιστα, για την επίσημη παρουσίαση του πλάνου του για το νέο γήπεδο με στόχο να βάλει δίπλα του κορυφαία ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου είτε νυν συμπαίκτες του στην Ερασιτεχνική είτε συνεργάτες του σε διάφορα πρότζεκτ.


Σχολιάστε εδώ