Χρυσάφι παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΟ!

Ο ενθουσιασμός στο «τριφύλλι» χτύπησε… κόκκινο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να χρυσώσει τους παίκτες της ομάδας του αν καταφέρουν να επανακτήσουν τα πρωτεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κυρίως επειδή έχει απέναντί του ο Παναθηναϊκός τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» χτύπησαν τους αντιπάλους τους με την ταχύτητα των ψηλών τους. Τα περισσότερα επιθετικά συστήματα είχαν αποδέκτες τους Γκιστ και Λάσμε, που υπερτερούσαν σε δύναμη, ταχύτητα και αλτικότητα.

Παράλληλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης απομόνωσε τον Βασίλη Σπανούλη, με συνέπεια να αναλωθούν οι «ερυθρόλευκοι» σε ατομικές προσπάθειες ή μακρινά σουτ.

Σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Πεδουλάκη είχε και ο Ραμέλ Κάρι. Ο αμερικανός γκαρντ βοήθησε σημαντικά τον Διαμαντίδη στην οργάνωση, ενώ πήρε και ορισμένα κρίσιμα σουτ στα σημεία του αγώνα που ο Ολυμπιακός επιχειρούσε να πλησιάσει στο σκορ. Για τον Παναθηναϊκό, πλέον, όλα τα λεφτά είναι ο σημερινός, δεύτερος τελικός.

Αν καταφέρει να κάνει το 2-0, δύσκολα θα χάσει το νταμπλ.

Ο Πεδουλάκης θα επιχειρήσει να πάει το ματς σε αργό τέμπο, διότι θεωρεί ότι η ομάδα του διαθέτει περισσότερες λύσεις στο σετ παιχνίδι.


Σχολιάστε εδώ