Φτιάχνει εμπορικούς χώρους στο ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης

Στο μυαλό του Μελισσανίδη βρίσκεται η πλήρης αξιοποίηση του ΟΑΚΑ για τη διετία, στην οποία θεωρεί ότι θα αγωνίζεται εκεί η Ένωση, με δημιουργία εμπορικών χώρων, όπως το άνοιγμα μόνιμης μπουτίκ αλλά και η εξασφάλιση άδειας για τη δημιουργία καφετέριας. Ξέρει, βέβαια, ο έμπειρος παράγοντας ότι αποκλείεται να αισθανθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ σπίτι τους το ΟΑΚΑ, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για σημαντικά έσοδα μέσα στη διετία. Ούτως ή άλλως, θα χρειαστεί έξτρα χρήματα για τη συντήρηση του γηπέδου.

Προχωράει η εκκαθάριση

Τον κόσμο της Ένωσης τον προβληματίζει η προοπτική της μόνιμης παραμονής στο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό και σύντομα θα γνωστοποιήσει ο Μελισσανίδης τις ενέργειές του για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί να ακούγονται και να γράφονται υπερβολικά πράγματα, όπως η κατασκευή καμπάνας, αλλά η ουσία είναι ότι ο «Τίγρης» θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο που θα συνδυάζει την άνεση όσων θα το επισκέπτονται με τις ιστορικές καταβολές της Ένωσης. Και θέλει να αναλύσει τα σχέδιά του στους οπαδούς της ΑΕΚ επειδή επιδιώκει τη μέγιστη υποστήριξή τους, ειδικά μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης για εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ειδικός εκκαθαριστής ανέλαβε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος καλείται μέσα στο επόμενο τρίμηνο να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες, ενώ τα χρέη επιβαρύνουν πλέον τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή όσους παράγοντες δέσμευαν την εταιρεία με την υπογραφή τους. Ανάμεσά τους και τον ειδικό εκκαθαριστή.

Ο Μελισσανίδης, πάντως, προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον Μιχάλη Μανιά του Απόλλωνα να έχει εξελιχθεί σε βασικό στόχο και τον Χρήστο Αραβίδη του Πανιωνίου να προορίζεται για παρτενέρ του.


Σχολιάστε εδώ