Τρεις προπονητές υποψήφιοι για τον Άρη

Ο Δημήτρης Ηλιάδης κέρδισε τη μάχη των εκλογών στην Κοινωνία Μελών Άρη και ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ. Υποχρεώθηκε, όμως, ο έμπειρος προπονητής να πέσει απευθείας στα βαθιά. Η καταρχήν συμφωνία του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς, με βασικό επιχείρημα ότι ο άλλοτε παίκτης της ομάδας αρνήθηκε την πρόταση των «κίτρινων» όταν τον είχαν ανάγκη και προτίμησε να μείνει στον πάγκο του Ηρακλή.

Ο Ηλιάδης δείχνει διάθεση να τηρήσει τη δέσμευσή του απέναντι στον σερραίο τεχνικό, αλλά, από την άλλη πλευρά, θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον κόσμο, διότι τη δεδομένη χρονική περίοδο στον Άρη επιθυμούν τη συσπείρωση επειδή ετοιμάζουν τα εισιτήρια διαρκείας και θέλουν τη στήριξη των οπαδών, οργανωμένων και μη.

Μια εναλλακτική επιλογή που εξετάζει ο Ηλιάδης είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να είναι αποδεκτός από τον κόσμο του Άρη. Επίσης, στην ατζέντα του μπήκε και το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου, αλλά ο Μεσσήνιος προτίμησε να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, ο πρόεδρος των «κίτρινων» στράφηκε και σε λύσεις από το εξωτερικό. Ο σχεδιασμός του, όμως, προχωράει έπειτα από συνεργασία με τον Χατζηνικολάου, με το σκεπτικό ότι σταδιακά μπορεί να καμφθούν οι αντιδράσεις των οπαδών.

Μία από τις σκέψεις που κάνει ο νέος πρόεδρος του Άρη αφορά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Δημητριάδη, αν βέβαια ο άλλοτε διεθνής επιθετικός μείνει έξω από τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Ο Ηλιάδης και ο Δημητριάδης συνδέονται με πολύχρονη φιλία και η προοπτική συνεργασίας αρέσει και στους δύο.


Σχολιάστε εδώ