Ομολογείται πεντακάθαρα το ωμό έγκλημα του ΔΝΤ

Όπου πήγε για να… βοηθήσει χώρες και λαούς, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τα έκανε γης Μαδιάμ! Και μάλιστα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. Στην Ελλάδα κατέρριψε κάθε ρεκόρ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗΣ αστοχίας. Πρώτα η περιβόητη (και εμπλεγμένη σε σκάνδαλο με τον Ταπί στη Γαλλία ως υπουργός Οικονομικών) κ. Λαγκάρντ δήλωσε ότι «το ελληνικό χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ». Δήλωση που επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές. Ύστερα επακολούθησε η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ. Μια εμπεριστατωμένη και μη επιδεχόμενη αμφισβήτηση ομολογία, η οποία αποσύρθηκε άρον άρον λίγο αργότερα, χωρίς το παραμικρό επιστημονικό επιχείρημα! Και τώρα, που η μέγιστη πλειονότητα των συμπατριωτών μας υφίσταται την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση, το εν λόγω Ταμείο –τάφος όφειλε να αποκαλείται κυριολεκτικά– αναγνωρίζει σε «άκρως εμπιστευτικό» έγγραφο ότι η σκληρή, η αδυσώπητη λιτότητα στραγγάλισε την Ελλάδα! Επιπλέον αναγνωρίζει ότι με λάθος τρόπο και σε λάθος χρόνο έγινε το περιλάλητο «κούρεμα» του χρέους (PSI), το οποίο δεν ήταν ΕΥΧΗ, όπως κομπάζει ο φαυλεπίφαυλος Βενιζέλος (που το θεωρεί προσωπική του πολιτική επιτυχία!), αλλά ΚΑΤΑΡΑ.

Η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, τσαμπουνώντας τα περί success story –από τη φαντασία των μελών της εκπορεύεται αυτή η «επιτυχία»– και προλειαίνει το έδαφος, εκτός από το ξεπούλημα όσο όσο των περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας, για κατασχέσεις σπιτιών και διαμερισμάτων και μάλιστα ακόμα και εκείνων που διαθέτουν ΜΟΝΟ ένα σπιτάκι ή ένα διαμερισματάκι! Πρόκειται για πρωτοφανή αναλγησία απέναντι σε ανθρώπους που χρωστάνε ελάχιστες χιλιάδες ευρώ! Από την άλλη μεριά, οι βαθύπλουτοι της λίστας Λαγκάρντ πανηγυρίζουν ανενόχλητοι και όσοι εξ αυτών επανεισήγαγαν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα, πλήρωσαν μόλις ένα 5%! (Θα μπατίρισαν τα ταλαίπωρα αυτά άτομα.)

Αυτά για τους σημερινούς κυβερνώντες, οι οποίοι, παρά την αυτοκαταδίκη του ΔΝΤ λόγω των αθρόων λαθών του, συνεχίζουν απτόητοι την ίδια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Θυμίζω, όμως, το ρηθέν από τον Σαμαρά περί «λάθους συνταγής» όταν ήταν αντιμνημονιακός και την… υπερήφανη δήλωσή του –πανομοιότυπη με εκείνη του Γιωργάκη– τη στιγμή που… ανέβλεψε: «Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία»! Και η κρίση έγινε θηλιά, όχι ευκαιρία…

Και μια και ο λόγος για τον Γιωργάκη, ας μην ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτός μας υποδούλωσε στο ΔΝΤ και στη ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Ευρωζώνη, επειδή… είχαμε λεφτά. Ηχεί ακόμα στα αυτιά μας η βροντερή διαβεβαίωσή του «λεφτά υπάρχουν»! Επιπλέον ο «λεφτά υπάρχουν» συνετέλεσε τα μέγιστα για να μπούμε στο πρώτο Μνημόνιο, με όργανο τον επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Γεωργίου, ο οποίος ΔΙΟΓΚΩΣΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 15,6%! Και να σκεφτεί κανείς ότι το κατάπτυστο αυτό υποκείμενο –υπήρξε, ας σημειωθεί, αδρά αμειβόμενος υπάλληλος του ΔΝΤ– ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

Μετά όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα –εγκλήματα για τα οποία θα έπρεπε σε άλλες εποχές να έχουν εκτελεστεί στο Γουδί, όπως οι έξι τον Νοέμβριο του 1922, τουλάχιστον δεκαέξι– το αδιέξοδο ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ. Και είναι πλήρες με όχημα το ευρώ.

Το έχω γράψει και άλλες φορές: Το καταραμένο ευρώ, μέγιστο και αποτελεσματικότατο εφόδιο για τους τοκογλύφους δανειστές μας, θα οδηγήσει την πατρίδα μας σε ολοκληρωτική καταστροφή και τους έλληνες πολίτες σε απόλυτη οικονομική εξουθένωση και εξανδραποδισμό της αξιοπρέπειάς τους. Οι ενδείξεις είναι ορατές και πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Πρώτη και κυριότερη ένδειξη, που αγγίζει τη βεβαιότητα, είναι το γεγονός ότι έχουμε απολέσει ως χώρα ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Μας κυβερνάει αρειμανίως, με την επικάλυψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «η γερμανική μπότα», έχοντας πρόθυμους αρωγούς τα αδίστακτα μέλη της συγκυβέρνησης.

Ιδού πώς αρχίζει το εξαίρετο άρθρο του της περασμένης Κυριακής ο διαπρεπέστατος ιστοριοδίφης Γεώργιος Λεονταρίτης: «Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς είναι πολύ υπερήφανος που βρισκόμαστε κάτω από τη γερμανική μπότα, μέσα σʼ αυτήν τη διεθνή απάτη που καλείται “Ευρωπαϊκή Ένωση”. Γνωρίζει άριστα ότι μας έχουν υποδουλώσει μέσω του ευρώ. Εδήλωσε όμως κατηγορηματικά ότι “Η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι ένα νεκρό σενάριο”. Τα ίδια παπαγαλίζουν και οι δύο ιπποκόμοι του, Βενιζέλος και Κουβέλης. Διαπράττει ένα σοβαρό λάθος ο κ. Σαμαράς. Το σενάριο για έξοδο από την Ευρωζώνη όχι μόνο δεν είναι νεκρό, αλλά αποτελεί ελπίδα ζωής. Η “τρόικα” και η συγκυβέρνηση είναι που νέκρωσαν τη ζωή στη χώρα μας, σε σημείο που οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης δεν είναι πλέον πολιτικοί αρχηγοί, αλλά… νεκροθάφτες των πολιτών… Ο δε Στουρνάρας θα ήταν καλύτερα, αντί για υπουργός Οικονομικών, να άνοιγε… “γραφείο τελετών”»! Ο Γεώργιος Λεονταρίτης αναφέρεται στη συνέχεια στον νομομαθή Ευγένιο Αρονεανί, σύμβουλο της Εισαγγελίας στη δίκη της Νυρεμβέργης, ο οποίος, αφού κατηγορεί τον Κωσνταντίνο Καραμανλή ότι άφησε ελεύθερους εγκληματίες πολέμου κι ανάμεσά τους τον πιο σκληρό από όλους, τον Μαξ Μέρτελ, καταλήγει, σύμφωνα με τον κ. Λεονταρίτη, ως εξής: «“Η υπερβολική επιείκεια απέναντι σʼ εκείνους που εγκλημάτησαν εναντίον της ανθρωπότητος, δεν φαίνεται να συμβιβάζεται με τον στοιχειώδη σεβασμόν που οφείλεται στην μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θυμάτων…”. Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, προκλητικά αγνώμονες, όχι μόνον ελησμόνησαν την υπερβολική επιείκεια που δείξαμε στους συμπατριώτες τους –τα χιτλερικά κτήνη– αλλά συνεχίζουν το “έργο” τους, πάλι σαν κατακτητές για να αφανίσουν την Ελλάδα».

Πυρ και μανία ΚΑΙ σε αυτό του το άρθρο είναι ο Γεώργιος Λεονταρίτης για την… εξιδανίκευση του ευρώ που επιχειρείται ΚΑΚΙΣΤΑ στην Ελλάδα. Θα κλείσω το σημερινό άρθρο με τον ιστοριοδίφη φίλο μου που εξηγεί τι ήταν ο «πουζαντισμός» και ποιος υπήρξε ο βιβλιοπώλης Πιερ Πουζάντ. Γράφει: «Το 1956 στις γαλλικές εκλογές ο πολιτικός χώρος των “γκολιστών” υπέστη μεγάλη συρρίκνωση. Στη θέση τους εμφανίστηκε ένας καινούργιος σχηματισμός, που στήριξε όσους δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στην άγρια φορολογία. Δημιουργός του ήταν ο προαναφερθείς βιβλιοπώλης, ο πρώτος που καθιέρωσε το “Δεν έχω, δεν πληρώνω”, διώχνοντας τον δικαστικό κλητήρα που πήγε να πάρει αναγκαστικά μέτρα εναντίον ενός γείτονά του, εμπόρου. Το κόμμα του Πουζάντ εξασφάλισε 52 βουλευτικές έδρες. Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για νʼ ανθήσει ο “πουζαντισμός”». Ανθεί ήδη και θα ανθήσει περισσότερο με τα νέα ασήκωτα μέτρα που έρχονται, προσθέτω εγώ.


Σχολιάστε εδώ