ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Και στη φετινή σύνοδο της γνωστής και μη εξαιρετέας Λέσχης Μπίλντεμπεργκ δεν έλειψε η ελληνική εκπροσώπηση. Ήταν προσκεκλημένοι ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς και από τον ΣΕΒ ο βιομήχανος Οδυσσέας Κυριακόπουλος, που έχει τους βωξίτες. Εκεί ήταν και ο Κίσινγκερ και η… δική μας, η Κριστίν Λαγκάρντ, το όνομα της οποίας δώσαμε στην περιβόητη λίστα με τους 2.062… λήσταρχους. Και σίγουρα θα παραπονιέται ο Φαλσιανί, αφού δικό του έργο είναι, καθώς ως υπάλληλος της HSBC έκλεψε όλα τα αρχεία με τους καταθέτες.

*** ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ η αγωνία της Ντόρας για την… τύχη του πρέσβη κ. Χαλαστάνη, ο οποίος εμπλέκεται κατά έναν τρόπο στην υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινώνησε επανειλημμένα με τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής και ρωτούσε τι βλέπει, τι θα γίνει με τον φίλο της τον πρέσβη. Παρεμπιπτόντως να σημειώσω ότι δεν παραβρέθηκε στη μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου στον Γ. Παπακωνσταντίνου. Ποιος άραγε να ήταν ο λόγος;

*** Απογοητευμένοι είναι αρκετοί επαρχιώτες βουλευτές της ΝΔ. Σκέφτονται να τα παρατήσουν. Δυο-τρεις έχουν στο μυαλό τους να κατέβουν για τον δήμο του νομού τους. Τουλάχιστον εκεί μπορείς να κάνεις δουλειά.

*** Στρατιωτική είναι η οργάνωση που έχει επιβάλει ο Μιχαλολιάκος στη Χρυσή Αυγή. Παρουσιάστε, αρμ… Θυμωμένος είναι με τον Παππά. Τα έχει πάρει με εκείνο το κατούρημα στην πόρτα του Mega.

*** Μαθαίνω ότι από όλους τους χρυσαυγίτες βουλευτές έχει πάρει ο γραμματέας επιστολή παραίτησης με ανοικτή την ημερομηνία, που σημαίνει ότι όποια ώρα θελήσει, απολύεται ο βουλευτής.

• Μπαστούνια τα βρήκε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών κ. Λούκος, που κάλεσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τρεις μέρες πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων για να εγκρίνουν το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του στο άψε-σβήσε, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση, ούτε καν ημερήσια διάταξη δεν υπήρχε. Τα άκουσε για τα καλά από την Ήρα Βαλσαμάκη, μέλος του ΔΣ. Εγώ τη γλάστρα δεν θα την κάμω, του είπε, 75 μέρες από τότε που ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο γιατί δεν μας καλέσατε; Υπήρξαν κι άλλες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να μην περάσει η έγκριση του προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λούκος μόνο τρεις μέρες τον μήνα έρχεται στην Αθήνα!


Σχολιάστε εδώ