ψιλά γράμματα

*** Χαριεντίζονται οι αστέρες της πρωινής ζώνης σαν να μη συμβαίνει τίποτα στην κοινωνία. Μισθός και διαφημίσεις τρέχουν κανονικά, παρά την επεκτεινόμενη φτώχεια. Άλλωστε, οι άλλοι καίγονται.

*** Είναι μεγάλη η απορία πώς το Mega κατάφερε να είναι η μοναδική εταιρεία ΜΜΕ που πέτυχε επιμήκυνση του δανείου της, όταν άλλες πολύ υγιείς επιχειρήσεις «τρώνε πόρτα» για αντίστοιχες διευθετήσεις μικρότερων ποσών. kkk Απόλυτη σιωπή από τα στελέχη της ΕΡΤ για τις εξελίξεις στην εταιρεία. Σαν να έχουν κλείσει θέση στην επόμενη μέρα.

*** Πληθαίνουν οι ακροδεξιές εφημερίδες, που γράφουν απίστευτα ψέματα, σπέρνουν το μίσος και αποσιωπούν την εγκληματική δράση ανθρώπων που σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή, όπως ο Έλληνας που δολοφόνησε τη σύντροφό του, ο οποίος προβάλλεται ως «σκληρός» και όχι ως δολοφόνος.

*** Υπάρχουν, πάλι, και κάτι φασίστες «ποιητές» που διαφημίζουν τις συνεντεύξεις τους με τους νεοναζί.

*** Φοροφυγάδες εκδότες, αστέρια της πίστας και του μαύρου νυχτοκάματου και παρουσιαστές της πλάκας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη δημοκρατία.

*** «Φάουλ» ή αλήθεια που τη γνωρίζουν όσοι ξέρουν; Η καθηγήτρια Μαρία Κομνηνού είπε από το πάνελ της συζήτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ πως μόνο η «Εφημερίδα των Συντακτών» στηρίζει το κόμμα…


Σχολιάστε εδώ