Φέρνει έσοδα στον ΠΑΟ το πρόγραμμά του στην Κίνα

Η απόβαση του Παναθηναϊκού στην κινεζική αγορά είναι ένα φιλόδοξο πλάνο, το οποίο εμπνεύστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και επιχειρεί να το τρέξει από το περασμένο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλει να εκμεταλλευθεί την τεράστια αγορά της Κίνας και τη ραγδαία ανάπτυξή της, με στόχο να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα της ομάδας του.

Έχει εξαιρετική απήχηση ο Παναθηναϊκός στην Ασία και ο Γιαννακόπουλος προσδοκά να τον ανεβάσει επίπεδο μέσα από εμπορικές και αθλητικές συνεργασίες. Γι’ αυτό, άλλωστε, επιχείρησε πέρσι να αποκτήσει κάποιον διεθνή κινέζο μπασκετμπολίστα, αλλά, παρά τις αποτυχημένες προσπάθειές του, θα επανέλθει και το καλοκαίρι. Με στόχο να αυξήσει τη δημοφιλία του «τριφυλλιού» στην εμπορική αγορά της Κίνας και έτσι να βρει συμπαίκτες στο εγχείρημα για την επιστροφή των «πράσινων» στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Ο Γιαννακόπουλος, βέβαια, θέλει το ταξίδι στην Κίνα να συνδυαστεί με την κατάκτηση του τίτλου στην Α1. Έτσι, θα δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες με την ανακοίνωση υψηλού πριμ. Έχει, όμως, και τους πονοκεφάλους του ο νεαρός παράγοντας, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου τη δυσαρέσκειά του για την περιορισμένη προσέλευση του κόσμου στους αγώνες με τον Πανιώνιο για τα ημιτελικά της Α1. Κυρίως για να τσιτώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να γεμίσουν το γήπεδο στα ματς με τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ