Τελειώνει τον Βρύζα από τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνες βέβαια έχουν, σύμφωνα με τον Σαββίδη, οι στενοί συνεργάτες του. Κι ένας εξ αυτών θα κληθεί να πληρώσει πρώτος το μάρμαρο. Ο λόγος για τον Ζήση Βρύζα. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη οδηγούν τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ στην πόρτα εξόδου από την Τούμπα, αν και υπάρχει πρόβλημα για την αντικατάστασή του. Ο Σαββίδης θα επιθυμούσε την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας αποτελεί μόνιμο στόχο των οπαδών.

Φυσιολογικά, λοιπόν, αρνείται να ρισκάρει με την ανάληψη της προεδρίας, παρά τις πιέσεις που του ασκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Στο περιβάλλον του ο Σαββίδης υποστηρίζει ότι μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα μέσα από την πραγματοποίηση αξιόλογων μεταγραφών. Αλλά, όπως διευκρινίζει, «πρέπει να γνωρίζουμε πρώτα σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να ελπίζουν σε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουν στο κίνητρο που έχει ο Αστέρας Τρίπολης για θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και υπολογίζουν σε διπλό του «Δικέφαλου του Βορρά» στα Γιάννινα. Αν εξελιχθούν όλα θετικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Σαββίδης θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι, με το μπάτζετ να ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ και να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, εάν η κλήρωση των προκριματικών αφήνει περιθώρια πρόκρισης στους ομίλους.


Σχολιάστε εδώ