ΕΡΕ…ΤΙΚΑ..

Είμαι όμως ένας άνθρωπος με κοινή λογική -θέλω να πιστεύω- και η κοινή λογική σκέφτεται απλά και πάντα σοφά. Σοφό είναι το απλό, το κατανοητό. Το δυσκολονόητο είναι πολλές φορές ανόητο. Με βάση αυτά τα δεδομένα και με βάση τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική ζωή και την ελληνική Βουλή, με το ζήτημα της οπλοφορίας και τα άλλα ευτράπελα που συμβαίνουν, θέλω να ενώσω τη λογική μου με τη λογική πολλών άλλων συμπολιτών μου. Στη Δημοκρατία οι πολλοί αποφασίζουν και οι λίγοι υπακούουν ή όπως θέλει ο καθένας να το ερμηνεύσει. Βεβαίως, σεβασμός των μειοψηφιών και των δικαιωμάτων τους, αρκεί να σέβονται και εκείνοι τα δικαιώματα των πλειοψηφιών. Αλλιώς δεν έχουμε Δημοκρατία ή μάλλον έχουμε φοβική και φοβισμένη Δημοκρατία, άρα επικίνδυνη. Ο φόβος φέρνει πανικό και ο πανικός φέρνει μεγάλα λάθη, εγκληματικά. Η Δημοκρατία σηκώνει ανάστημα, σε κοιτάζει στα μάτια και, αν δεν πάρεις χαμπάρι, τι γίνεται τότε; Έχασες το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο συνέβη προχθές στη Βουλή, με την καταγγελία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για διακίνηση ναρκωτικών μέσα το Κοινοβούλιο. Δεν μίλησε κανείς. Όλοι τους φοβισμένοι, εκεί υπάρχει, λένε, ο σεβασμός του Κανονισμού της Βουλής και το Σύνταγμα. Και ποιοι το επικαλούνται; Οι ίδιοι που κόντρα στους νόμους και τα Συντάγματα επέβαλαν Μνημόνια, επέβαλαν προγράμματα προσαρμογών, δεύτερα, τρίτα, τέταρτα ή δεν ξέρω εγώ πόσα ακόμα.

Δεν σηκώθηκε κανείς να του πει το απλό, το αυτονόητο, έχετε δίκιο κύριε Παππά, κυκλοφορούν ναρκωτικά μέσα στο Κοινοβούλιο, μέσα στον ναό της Δημοκρατίας, και εσείς είστε τα βλαβερά ναρκωτικά της Δημοκρατίας, εσείς πάτε να κάνετε με την τακτική σας τους Έλληνες της Δημοκρατίας ναρκομανείς, εσείς και οι λοιποί πουλάτε Δημοκρατία των ναρκωτικών με τα όπλα στον κρόταφο, εσείς με τη λογική σας κάνετε πιάτσες και στέκια ναρκομανών πουλώντας Ελλάδα, Ελληνισμό της πατάτας.

Σημαδεύουν τη Δημοκρατία και εσείς ασχολείστε αν έχουν άδειες οπλοφορίας. Η Δημοκρατία κινδυνεύει και εσείς ψάχνετε άλλοθι με τον φόβο στην ψυχή και την καρδιά σας, τι κρίμα, για άλλη μια φορά είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Η Δημοκρατία όντως κινδυνεύει, όχι μόνο από τους εμπόρους ναρκωτικών της Δημοκρατίας, τους Χρυσαυγίτες, αλλά από εσάς τους φοβισμένους, που δεν ορθώνετε το ανάστημά σας για το απλό, το σοφό! Η Δημοκρατία είναι ΕΔΩ, παρακαλώ περάστε έξω, έχετε έρθει σε λάθος διεύθυνση! Η δική σας Δημοκρατία κάνει πιάτσα έξω από εδώ!

Ο Αιρετικός Δημοκράτης


Σχολιάστε εδώ