Βραβεύθηκαν τα ΕΛΠΕ για την ασφάλεια και υγεία στον χώρο τους

Θέμα για την περίοδο 2012-2013 ήταν η «Πρόληψη των κινδύνων στην εργασία με τη συμμετοχή όλων».

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μέσω της Δ/νσης Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου, υπέβαλε πρόταση με τίτλο «Συνεργασία για την Ασφάλεια, Τριετές Πρόγραμμα Ασφάλειας για τη βελτίωση των διοικητικών ικανοτήτων και συμπεριφορών όλων των διευθυντικών στελεχών, προϊσταμένων και εργοδηγών», η οποία αποτελεί επιλογή από το ευρύτερο πρόγραμμα ασφαλείας που εφαρμόζεται στον Όμιλο.

Στη φετινή διοργάνωση συναγωνίστηκαν μερικές εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από 29 κράτη εντός και εκτός της ΕΕ, και ο EU-OSHA βράβευσε τα βέλτιστα παραδείγματα συνεργασίας μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στον τομέα της πρόληψης κινδύνων.

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. απονεμήθηκε η διάκριση καλής πρακτικής, η οποία δόθηκε από τον Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης κ. Laszlo Andor και την Dr. Christa Sedlatschek, διευθύντρια του EU-OSHA. Με τη διάκριση αυτή, εκτός από την προβολή της πρότασης και της εταιρείας συνολικά κατά την τελετή βράβευσης, το παράδειγμα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εντάχθηκε στο εγχειρίδιο καλών πρακτικών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού.


Σχολιάστε εδώ