Από τη γιαγιά στην εγγονή…

Μες στην χαρά ήταν την Πέμπτη όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη με πρώτο τον πατριάρχη, τον Βαρδή, και τη σύζυγό του, τη Μαριάννα της «Ελπίδας» και των παιδιών. Και πώς να μην ήταν όταν έβλεπαν να κάνει τα πρώτα βήματα στη μάχη της ζωής και της δημιουργίας η όμορφη εγγονή, η κόρη της κόρης τους, της Χριστιάνας Γουλανδρή, που έχει και το όνομα της γιαγιάς.

Στα δεκαοκτώ της η Μαριάννα Γ. Γουλανδρή παρουσίασε στο Τατόι Club την πρώτη δουλειά της ως σχεδιάστρια μόδας, τη συλλογή «Marianna G Exclusive Swimwear 2013», η οποία περιλάμβανε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό και ευάερες maxi και mini φούστες.

Πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας Μαριάννας Γουλανδρή είναι η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία και η τέχνη και η αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Marianna G είναι ένα brand με συνείδηση που στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του και συγκεκριμένα υπέρ της δημιουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Επιπλέον, το 10% της κάθε αγοράς του μαγιό που ονομάζεται «Ελπίδα» θα δοθεί στον ίδιο σκοπό.


Σχολιάστε εδώ