Σελίδες απίστευτου αυτοθαυμασμού…

Ένας αχαλίνωτος αυτοθαυμασμός για όλη την περίοδο της ζωής της και ότι όλοι τη ζήλευαν και παντού γίνονταν, μπροστά στα κάλλη της, χαλί για να περάσει.

Όλοι ήταν άχρηστοι, Σημίτης (ο καβαλιέρος μου τον αποκαλεί σε κάποιο σημείο), Καραμανλής, Χριστοδουλάκης (Εγώ ταμίας του Ρογκ δεν έγινα ποτέ, ήμουν ο υπουργός Οικονομικών, ήταν η απάντησή του στις εναντίον του κατηγορίες της κυρίας), Αβραμόπουλος, όλοι την υπονόμευαν και μόνο αυτή ήταν η ικανή. Οι Ολυμπιακοί του 2004 ήταν αποκλειστικά δική της επιτυχία, τόσο η διεκδίκηση όσο και η διεξαγωγή τους.

Τη βραδιά που ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα πήρε τους Ολυμπιακούς, στο γλέντι της χαράς, για το μόνο που ανησυχούσε ήταν μήπως και σπάσει το κολιέ που φορούσε και χάσει τα πανάκριβα μαργαριτάρια…

Το ότι πρόκειται για σύγγραμμα αυτοθαυμασμού το επιβεβαιώνει η ίδια η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, γράφοντας το απίστευτο: «Βρέθηκα και εγώ στη συντροφιά των διάσημων Ελλήνων που, από τα αρχαία χρόνια, είχαν προδοθεί, εξοστρακιστεί, εξοριστεί ή ακόμη και δηλητηριασθεί.

Ήμουν μαζί με προσωπικότητες όπως ο Σωκράτης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Φειδίας, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και αμέτρητοι άλλοι»!

Αυτή και αν είναι μετριοφροσύνη και σεμνότητα…


Σχολιάστε εδώ