Οι δύο τάσεις στον ΠΑΟΚ για Αναστασιάδη

Αντίθετοι με την επιστροφή του μακεδόνα τεχνικού φέρονται να είναι ο Ζήσης Βρύζας και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ενδεχομένως να ‘ναι και το πρώτο θέμα στο οποίο συμφωνούν οι δύο άλλοτε αυτοκόλλητοι του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο Σαββίδης άφησε ανοικτή την προοπτική συνεργασίας του με τον Αναστασιάδη. Έστω και αν έχει ενημερωθεί για την εντελώς διαφορετική φιλοσοφία τους. Οι υποστηρικτές του Άγγελου, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι με τον έμπειρο προπονητή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα αποκτήσει την ηρεμία του και «θα ‘χει το κεφάλι του ήσυχο».

Η βασική έρευνα για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, γίνεται στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων και για λόγους πρεστίζ, διότι ο Σαββίδης θέλει να βάλει στον πάγκο της ομάδας ένα δυνατό όνομα, το οποίο εκτός των άλλων θα εμπνέει τον σεβασμό σε παίκτες και αντιπάλους. Κάτι που χρειάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά», επειδή καθημερινά χάνει πόντους από τις γκρίνιες, την εσωστρέφεια και τις λανθασμένες ενέργειες του μεγαλομετόχου του.

Ένα άλλο θέμα που καίει τους πάντες στην Τούμπα έχει πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη. Τα ψωμιά του Κλάους στον ΠΑΟΚ μειώνονται κάθε μέρα που περνάει και την επόμενη εβδομάδα θα φύγει έλληνας ατζέντης για τη Γερμανία, με στόχο να συζητήσει για τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, καθώς δύο ομάδες να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αθανασιάδη.


Σχολιάστε εδώ