Μεταγραφή-βόμβα θέλει ο «Τίγρης»

Παράλληλα, όμως, μπήκαν οι βάσεις και για τη συγκρότηση του ρόστερ που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Άκης Ζήκος, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βασίλης Μπορμπόκης έχουν σηκώσει τα μανίκια και πραγματοποιούν καθημερινά επαφές με τους νυν ποδοσφαιριστές, αλλά και με τους μεταγραφικούς στόχους.

Ρίχνουν βάρος στον κράχτη

Οι συζητήσεις με τον Παντελή Καφέ και τον Νίκο Γεωργέα επιβεβαιώνουν πλήρως την επιθυμία του Μελισσανίδη να επαναφέρει στην Ένωση πρώην παίκτες της που αποδεδειγμένα προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες.

Παράλληλα, όμως, αναδεικνύει και τη διάθεση του «τίγρη» να βρει έναν κράχτη που θα βοηθήσει στη μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου στο πλευρό του. Ξέρει ο έμπειρος επιχειρηματίας ότι οι οπαδοί θα τον στηρίξουν, αλλά θέλει να αφυπνίσει και φίλους της ΑΕΚ, που τα τελευταία χρόνια αποστασιοποιήθηκαν εξαιτίας της απογοήτευσης που ένιωσαν απ’ όσα γίνονταν στην ομάδα.

Από θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις

Οι ευεργετικές συνέπειες από την αδράνεια των άλλων ομάδων γίνονται αντιληπτές στις συζητήσεις με τους νυν παίκτες της ΑΕΚ για την παραμονή τους στο ρόστερ, έστω και στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να υπήρξε αρχικά διαφωνία με τον Παύλο Μητρόπουλο στο οικονομικό, αλλά η βελτιωμένη προσφορά του Λυμπερόπουλου, σε συνδυασμό με την απουσία κάποιας εναλλακτικής πρότασης, περιόρισαν τα διαπραγματευτικά χαρτιά του νεαρού μέσου. Κάτι που θα συμβεί και με τον Παναιτωλικό, στον οποίο ανήκει ο Μητρόπουλος.

Ουσιαστικά, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν ότι θέλουν να εμφανίσουν στη Γ’ Εθνική μια πανίσχυρη μεσαία γραμμή, με τους Μητρόπουλο, Ανάκογλου και Κορδέρο να σηκώνουν το βάρος σε ανασταλτική λειτουργία και δημιουργία. Με πιο δύσκολες περιπτώσεις, βέβαια, τον Κορδέρο και τον Μητρόπουλου. Με τον Ισπανό, πάντως, έγινε η πρώτη συζήτηση που έδειξε σημεία επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Σχολιάστε εδώ