Αυξάνονται οι πιέσεις των οπαδών στους μετόχους του Παναθηναϊκού

Με απλές και ξεκάθαρες τοποθετήσεις, οι συνδεσμίτες κάλεσαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον Νικόλα Πατέρα και τον Αδαμάντιο Πολέμη να ενισχύσουν οικονομικά το «τριφύλλι», αφού πρώτα βρουν άκρη με τον Γιάννη Αλαφούζο για τη ΓΗΠΕΛ και οτιδήποτε άλλο τους χωρίζει. Την ευκαιρία για την αύξηση της πίεσης έδωσε η ραδιοφωνική δέσμευση του νυν προέδρου της ΠΑΕ, ότι αναλαμβάνει ενυπόγραφα κάθε ενδεχόμενη ευθύνη για τη Διπλή Ανάπλαση.

Ζητάει βοήθεια για την εγγυητική

Την ώρα που οι οπαδοί αναζητούν λύσεις, ο Αλαφούζος ψάχνει την εγγυητική που θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να πάρει την απαραίτητη αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ζήτησε τη βοήθεια των μετόχων. Πρώην και νυν. Η πρώτη κρούση έγινε προς την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο περιθώριο της συζήτησης για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Τζίγγερ παρέπεμψε στον θείο του, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για το προπονητικό κέντρο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνδράμει προς την κατεύθυνση της εγγυητικής.

Μπέρδεμα με τον Καραγκούνη

Αν, πάντως, ο Παναθηναϊκός αποτύχει να πάρει αδειοδότηση, θα τεθεί σε κίνδυνο η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη. Διότι στις προτεραιότητες του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται τέσσερις ξένοι παίκτες, που κατά τη γνώμη του μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να καταστήσουν ανταγωνιστικούς τους «πράσινους». Με τον αρχηγό της Εθνικής, βέβαια, έγινε η πρώτη κουβέντα, αλλά τα σημαντικά θα συζητηθούν όταν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο για την αδειοδότηση, επειδή ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να ξέρει πόσες μεταγραφές μπορεί να πραγματοποιήσει η ομάδα του πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του.


Σχολιάστε εδώ