Αποστολικά και… άλλα

= Είναι τρελό να ακούς ότι ο Γιώργος θα μιλήσει σε συνέδριο με έξυπνες ιδέεεεεεεες, ΕΚΤΟΣ κι αν οι διοργανωτές είναι οπαδοί της θεωρίας ότι, για να ισχύει ένας κανόνας, πρέπει να υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις.
= ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι, μέσα για μέσα, και υποβρυχίως και υπτίως και ορθίως.
= Χαστούκι στην ΑΓΓΕΛΑ τα αποτελέσματα της Eurovision. Και του χρόνου χειρότερα.
= Σιγά το θέμα με τα Γκουλάκ του Ζίζεκ. Απλώς ο διανοητής ήθελε να κουνήσει λίγο τα μυαλά μας και να δείξει πως η ανοησία δεν έχει πατρίδα. Έτσι είναι ορισμένοι ΔΙΑ…ΝΟΗΤΕΣ. Χάνουν την ουσία κυνηγώντας χίμαιρες.
= Σαν βρεις την πόρτα ανοιχτή
Γιώργο μην κάνεις νάζια
γιατί θα κλείσει ξαφνικά
και θα ‘σαι στα σκοτάδια.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Γιώργο, που θέλει παρακάλια για επιστροφή.
= Άρχισαν οι χοροί και τα δράματα για το ΕΣΠΑ. Φαίνεται πως κάποιοι πονηροί θέλουν, για να μας χορέψουν, χιλιάδες ευρώ. Η πιάτσα όμως τους πήρε χαμπάρι και πρέπει να σταματήσουν τους χορούς πριν χορέψουν τον χορό του Ζαλόγγου.
= Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει η ΛΥΣΗ της ΔΙΑ…ΛΥΣΗΣ.
= Μεγάλη επιτυχία πετύχαμε διεθνώς: Να μεγαλώσει η τρύπα ΠΑΣΟΚ.
= Καλό το παραμύθι, αλλά πρέπει και να έχει δράκο, γιατί αλλιώς θα μας φάει ο δράκος ο κανονικός και τότε, δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση, παρά να γίνουμε θήραμά του.
= Σήμερα θα σας πω πώς βγήκε η λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Κάποτε στην Κρήτη, σε ποια γειτονιά θα γινόταν η Ανάσταση έβγαιναν και το φώναζαν, λόγω του ότι υπήρχαν πολλές εκκλησίες και δεν ήξερε ο κόσμος πού θα πει ο παπάς το «Χριστός Ανέστη». ΕΠΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ και έτσι βγήκε η λέξη επανάσταση, με μια διαφορά: Τότε τους ΙΟΥΔΕΣ τους έκαιγαν, ενώ τώρα μας ΚΑΙΝΕ οι Ιούδες.
= Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε λέει η βιβλική ρήση. Αμ, το άλλο; Και οι κρίνοντες κρίνονται; ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
= Και η κόρη μου πήρε πτυχίο, για τον γιο μου περιμένω ακόμα, έχει ο Θεός. Και χιλιάδες άλλα παιδιά πήραν
πτυχία, μεταπτυχιακά, ντοκτορά κ.λπ. αλλά είδηση δεν έγιναν. Άραγε τι παραπάνω έχουν τα παιδιά των πολιτικών και γίνονται είδηση και μάλιστα με καμάρι;
= Μου είπε ένας ΠΑΣΟΚος ότι η εκδίκηση για μένα θα είναι ένα πιάτο κρύο… Του απαντώ: Κάνω ΔΙΑΙΤΑ.
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος
= Τι κοινό έχει η λίστα Λαγκάρντ, η λίστα Χριστοφοράκου, η λίστα των «Νέων» και η λίστα η παλιά; Απλά όλες μαζί πίνουν στην υγεία των κορόιδων και στην υγεία των άδειων ταμείων. Από λίστες και κοροϊδία χορτάσαμε, ώρα για κάτι καινούργιο.
= Η Χρυσή Αυγή είναι σαν τη λερναία ύδρα: Ένα κεφάλι κόβεις, δέκα φυτρώνουν. Το θέμα είναι ότι αυτοί που δημιουργούν τη λερναία ύδρα δεν μπορεί με τίποτα να της κόψουν τα κεφάλια και η εξήγηση είναι απλή: Δεν είναι δυνατόν -και μπορεί να είναι και ανθρώπινο- να παραδεχτούν το λάθος τους. Έτσι η λερναία ύδρα θα πεθάνει μόνο όταν εκείνοι συνειδητοποιήσουν ότι τη δημιούργησαν και ξεριζώσουν αυτά που τη γέννησαν.
= Αγαπητέ κύριε Μπαρόζο, σας παρακαλώ όταν ξανακάνετε δηλώσεις για τους φοροφυγάδες στην Ευρώπη και τα ποσά της φοροδιαφυγής, να ενημερώνετε πρώτα τον δικό μας Γιάννη, τον Γιάννη τον Έλληνα, διότι αμφισβητεί τα νούμερά σας και μου δημιουργείτε μεγάλη σύγχυση στο μυαλό και δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια, εσείς ή αυτός.
= Να πούμε στον πρωθυπουργό της χώρας να τα χιλιάσει με μια μαντινάδα.
Δεν σας ρωτώ ειλικρινά
πόσο είστε ΜΑΪΩΝ
χρόνια πολλά σας εύχομαι
ημέρα γενεθλίων.
= Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε Σοσιαλιστική Διεθνής, ούτε προοδευτικές συμμαχίες στην Ευρώπη. Όλοι και όλα θα είναι παρελθόν και καλά θα κάνουν να το σκεφτούν…
= Ένα απλό ερώτημα: Γιατί να πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος τις συμμετοχές των κομμάτων, είτε σοσιαλιστικές, είτε λαϊκές, είτε ΣΥΡΙΖΕϊκες, είτε ανεξάρτητες, είτε κουκουεδίστηκες. Γιατί;
= Έτσι που το πάνε τα παιδιά, στο τέλος δεν θα βρεθεί ούτε παπάς για να τους ψάλει το αλληλούια.
= Τι θα πει ο Παπακωνσταντίνου… Αμάρτησα για τον πρόεδρο.
= Κάποιοι μαδάνε πάλι Μαργαρίτες στα εξωτικά νησιά…
= «Σαούλ, Σαούλ, τι με διώκεις;», είχε πει ο Χριστός στον Απόστολο των Εθνών Παύλο… Μήπως να πει και αυτό έτερος υιός στον Παύλο τον νεκρό: «Παύλε, Παύλε, τι με διώκεις;»
= Φυσικά υπάρχει φυσικό θέμα με τη Φυσική. Το θέμα δεν είναι μόνο για το θεαθήναι, αλλά και για την ουσία του θέματος.
= Πάλι θα σας πω για την Κρήτη και τους φυσικούς ενεργειακούς πόρους που έχει. Όση ομορφιά διαθέτει, άλλη τόση είναι και η ενεργειακή ευρωπαϊκή επάρκεια.
= Το οικόπεδο νότια της Κρήτης, μεταξύ Φραγκοκάστελου και Πλακιά έχει τέτοια αποθέματα, που οι ειδικοί έχουν πάθει πλάκα. Ευρώπη, η Κρήτη σε σώζει ξανά. Η Κρήτη πάντα εκπλήσσει θετικά. Πριν λίγες μέρες ήταν η επέτειος της Μάχης της Κρήτης. Πολλή μούγγα από παντού…
Άραγε γιατί;
Tων Δώδεκα Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ