Τα ΕΛΠΕ στηρίζουν τη νέα γενιά

Την προσπάθεια των άξιων νέων στα πρώτα βήματα των σπουδών τους στηρίζει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια με την απονομή βραβείων που συνοδεύονται με χρηματικό έπαθλο, επιβραβεύοντας έτσι την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τη φετινή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013), βραβεύθηκαν συνολικά 325 φοιτητές που πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η πρωτοβουλία αυτή των ΕΛΠΕ έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τη νέα γενιά. Οι βραβεύσεις, με τον τρόπο που έχουν καθιερωθεί, αποτελούν σημείο αναφοράς για τις προσδοκίες των νέων με άριστες επιδόσεις του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα, Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος).

Φέτος, είναι η πέμπτη κατά σειρά χρονιά όπου, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, έγινε πρόσφατα η τελετή βράβευσης για τους φοιτητές του Θριασίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο των βιομηχανικών εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. Στους παρευρισκόμενους απηύθυνε χαιρετισμό ο γενικός διευθυντής Συγκροτήματος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Νότου, κ. Δ. Ρούτσης.

Για τους φοιτητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου χαιρέτισε ο αν. γενικός διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, κ. Α. Κατσανίκος.

Οι δράσεις των ΕΛΠΕ για τους ικανούς νέους εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται επίσης η πρόσφατη προκήρυξη υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, σειρές σεμιναρίων για απόκτηση δεξιοτήτων και συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Σχολιάστε εδώ