Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης

Για πρώτη φορά ένας πρόεδρος ομάδας πικράθηκε από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Υπεραμύνθηκε, βέβαια, ο Μαρινάκης της επιτυχίας του Ολυμπιακού, αλλά όσοι μίλησαν μαζί του έλεγαν μετά βεβαιότητος ότι ήταν φαρμακωμένος. Τόσο για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τα διαιτητικά σφάλματα όσο και για τη στάση των οπαδών, που αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να δουν την απονομή του κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας μετρίασε την πίκρα του με την παρουσία του στον τελικό της Ευρωλίγκας. Στο Λονδίνο πανηγύρισε σαν παιδί και εκεί πήρε τις αποφάσεις του για να προχωρήσει στις ριζικές αλλαγές που είχε αποφασίσει από καιρό, αλλά καθυστερούσε επειδή ήθελε να δώσει σε αρκετούς συνεργάτες του ακόμα μία ευκαιρία.

Ο Μαρινάκης εγκαταλείπει την τακτική των προηγούμενων ετών, όταν σάρωνε ό,τι καλό υπήρχε στην ελληνική αγορά. Το καλοκαίρι θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών – τεσσάρων παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό και θα τον καταστήσουν ανταγωνιστικό και στη διεθνή σκηνή. Όπως, άλλωστε, λέει στους πιο έμπιστους συνεργάτες του, «η ομάδα θα είναι του χρόνου βελτιωμένη, αφού οι νέοι παίκτες ψήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν». Η πρόβλεψή του αφορούσε κυρίως τους νεαρούς Έλληνες, δηλαδή τον Βλαχοδήμο, τον Λυκογιάννη, τον Μανωλά και τον Σιόβα, που μπήκαν στα βαθιά, πήραν χρόνο συμμετοχής και την επόμενη χρονιά μπορούν να ανέβουν επίπεδο. Ακόμα και στον Μασάντο πιστεύει ο Μαρινάκης, αν και το μέλλον του Πορτογάλου στον Πειραιά θεωρείται αβέβαιο, αφού σε μια καλή πρόταση θα απαντήσουν θετικά οι «ερυθρόλευκοι» επειδή ο Πορτογάλος έπεσε στη δυσμένεια του κόσμου.


Σχολιάστε εδώ