Σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης

Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του έργου – έλεγχοι αποδοχής (FAT: Final Acceptance Tests), προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, στο πλαίσιο σύμβασης για την υλοποίηση του Παγκύπριου Ενοποιημένου Συστήματος Πυρασφάλειας της CYTA. Επιπλέον, προβλέπεται ο εξοπλισμός των κτιρίων αυτών με συστήματα αυτόματης κατάσβεσης FM-200, συνολικής ποσότητας 85 τόνων, του οίκου TYCO (οίκος με παγκόσμια παρουσία).

Το έργο έχει ορίζοντα πέντε ετών, ισχυροποιεί τη θέση της εταιρείας στην κυπριακή αγορά και διευρύνει το πελατολόγιό της, εξάγοντας την ελληνική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας.

• Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (www.zarifopoulos.com), που συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, παρέχει καινοτόμα συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας, πυρανίχνευσης και ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων, κατάσβεσης, πυρόσβεσης και αυτοματισμού (BMS), με πλήθος εγκαταστάσεων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ο Όμιλος εταιρειών ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ (περιλαμβάνει τις Ζαριφόπουλος ΑΕ – ACON Πυροσβεστικά Μέσα ΕΠΕ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός ΑΕ – Brinks Aviation Security Services) διαθέτει στην Ελλάδα 10 υποκαταστήματα και καταστήματα σε ΚΥΠΡΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ.


Σχολιάστε εδώ