Πόντους και ταχύτητα θα πάρει ο ΠΑΟ

«Μπορεί να ισορροπήσει ο Κάρι με τον Δημήτρη και τον Ούκιτς», απεφάνθησαν οι συνεργάτες του Πεδουλάκη, που περίμεναν και την προσθήκη του Ρ. Τ. Γκουίν για να δουλέψουν οι «πράσινοι» με πλήρες ρόστερ. Ο έτερος νεοαποκτηθείς Αμερικανός αγωνίζεται ως τεσσάρι και ως τριάρι, δηλαδή μπαίνει στα παπούτσια του Καπόνο και επιτρέπει στον προπονητή του «τριφυλλιού» να ανακατέψει την τράπουλα, καθώς στις ίδιες θέσεις έχει και τους Τσαρτσαρή, Ματσιούλις και Γκιστ.

Τι προσδοκούν στον Παναθηναϊκό; Ταχύτητα στην επίθεση και στην εκτέλεση, δύναμη στα ριμπάουντ και πιο πιεστική άμυνα. Εκεί που υστερεί ο Ούκιτς, ενώ ήταν και το αδύνατο σημείο του Μπανκς. Και, παράλληλα, ανάσες στον Διαμαντίδη, ο οποίος κινδύνεψε να σκάσει στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και θέλουν να τον προστατέψουν οι «πράσινοι» στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Με τις δύο προσθήκες γίνεται ξεκάθαρη η επιθυμία όλων να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Α1 παρά το μειονέκτημα της έδρας απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Και πιστεύουν ότι με τους δύο έμπειρους Αμερικανούς αυξάνονται οι πιθανότητες για μία εκτός έδρας νίκη, που θα ανατρέψει τα δεδομένα.


Σχολιάστε εδώ