ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Από θέση ισχύος, λοιπόν, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών και μίλησε για όλα.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σχέση, επαγγελματική ή φιλική, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ζήτησε ένα λευκό χαρτί για να υπογράψει ότι αναλαμβάνει κάθε ευθύνη της ΓΗΠΕΛ, οικονομική ή άλλης φύσεως. Ένδειξη της πεποίθησής του ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό από τις συμβάσεις που υπεγράφησαν προ εξαετίας με τον Δήμο Αθηναίων και τον επιχειρηματία Μπάμπη Βωβό για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του. Και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει εξαιρετική δουλειά στην Παιανία με την καθιέρωση ενός μοντέλου προπόνησης σε όλες τις ηλικίες.

Αποκάλυψε ότι συζητάει με μεγάλο δήμο για την κατασκευή γηπέδου, που θα αποτελέσει το νέο σπίτι του Παναθηναϊκού.

Επανέλαβε ότι θέλει να προχωρήσει στην αγορά των εγκαταστάσεων της Παιανίας, για να ξέρουν όλοι στον Παναθηναϊκό ότι διαθέτουν τις προϋποθέσεις για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Θεωρεί εξασφαλισμένη την αδειοδότηση

Η εκταμίευση του ομολογιακού δανείου λύνει τα χέρια του Αλαφούζου και των συνεργατών του. Παράλληλα, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ αντί του ΠΑΣ Γιάννινα, αν και η ομάδα της Ηπείρου μπήκε στα πλέι οφ. «Ξέρουμε ότι ο φάκελός τους είναι ελλιπής», υποστηρίζουν συνεργάτες του Αλαφούζου, ο οποίος προσπέρασε την ΕΠΟ και πήγε στη Νιόν, όπου συναντήθηκε με τους επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ στην αρμόδια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

«Με την εκταμίευση του δανείου σε τρεις δόσεις κλείνουμε πολλές τρύπες και με την εγγυητική για τη συμμετοχή μας στο νέο πρωτάθλημα θα είμαστε απόλυτα νόμιμοι για να πάρουμε την άδεια», υποστηρίζουν στο «τριφύλλι». Υπολογίζουν, μάλιστα, στα έσοδα από το Γιουρόπα Λιγκ για να περιορίσουν ακόμα περισσότερο το οικονομικό άνοιγμα και, με δεδομένο ότι η αποπληρωμή του δανείου θα γίνει σε επτά χρόνια, αυτόματα οι «πράσινοι» γίνονται ελκυστικοί και σε βάθος διετίας μπορούν να καθαρίσουν πλήρως από τα παλιά χρέη. Ειδικά εάν βοηθήσει ο κόσμος, διότι ο Αλαφούζος εκτιμά ότι με την επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τις μεταγραφικές κινήσεις, με προτεραιότητα την απόκτηση των Καραγκούνη, Γιαννιώτα, ο κόσμος θα ζεσταθεί και θα στηρίξει το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.


Σχολιάστε εδώ