Η προπαγάνδα των τουρκόφωνων ΜΜΕ καλά κρατεί στη Θράκη…

Στην τελευταία έκδοση της «Μιλιέτ» -ένα πραγματικό παραλήρημα- ανάγει την Τουρκία σε υπόδειγμα ενάρετης και δημοκρατικής χώρας, σε αντίθεση φυσικά με την Ελλάδα των καταπιεσμένων μειονοτικών δικαιωμάτων, ενώ κάνει λόγο για «δήθεν Αρμενική Γενοκτονία».

Υπό τον τίτλο «Η δημοκρατική Τουρκία και η ανελεύθερη Ελλάδα», σημειώνει:

«Πόσο ωραίο και αξιοθαύμαστο είναι ότι η μητέρα πατρίδα μας κάνει ανοίγματα ώστε όλοι οι πολίτες στην Τουρκία να ζούνε με δίκαιο τρόπο και κάνει ρυθμίσεις ώστε οι άνθρωποι να δύνανται να επωφεληθούν στην κατεύθυνση του δικού τους πολιτισμού και της πίστης τους, όπως και των μειονοτικών τους δικαιωμάτων. Μακάρι παρόμοιες ρυθμίσεις να μπορούσαν να είχαν γίνει και στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν γίνονται…

Παλιότερα υπήρχαν τουλάχιστον υποσχέσεις και λαϊκισμός, αλλά τώρα γίνονται προσπάθειες να περάσουν μέτρα αντίθετα από τα αιτήματα της μειονότητας. Τελευταίο παράδειγμα σε αυτά είναι ο νόμος των «240 ιμάμηδων».

Το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κουνάει το δακτυλάκι της έπειτα από τόσα ανοίγματα και αποδόσεις δικαιωμάτων από την πλευρά της Τουρκίας, είναι μια αξιοπρόσεκτη κατάσταση.

Η πατρίδα μας έπειτα από τόσα ανοίγματα και καλές κινήσεις της Τουρκίας, όχι μόνο δεν κάνει ένα θετικό βήμα, αλλά το αντίθετο, υπογράφει εξελίξεις που βλάπτουν τις διμερείς σχέσεις. Η ελληνική κυβέρνηση αγνοώντας τη σκληρή αντίδραση της μειονότητας στον «νόμο των 240 δασκάλων Κορανίου», για μια ακόμη φορά επιδεικνύει μια «ετσιθελική» λογική διακυβέρνησης»…

Σε ό,τι αφορά τη Γενοκτονία των Αρμενίων, επισημαίνει:

«Η 24η Απριλίου είναι μια ημερομηνία που με τις τελετές για δήθεν γενοκτονία, επιδιώκεται να λερωθεί το τουρκικό έθνος. Πάντα αυτήν την ημερομηνία οι ίδιες βαρεμάρες, τα ίδια ψέματα και συκοφαντίες που επαναλαμβάνονται πάλι από τους ίδιους ψεύτες και συκοφάντες».


Σχολιάστε εδώ