Η ανανέωση του Σπανούλη είναι ο στόχος στον Ολυμπιακό

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη σερί σεζόν απογείωσε τον ενθουσιασμό στον Ολυμπιακό. Ειδικά μέσω της καθολικής αναγνώρισης από τις ομάδες που πήγαν στο φάιναλ φορ αλλά και από εκείνες που έχασαν το ταξίδι στο Λονδίνο. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα, αλλά είναι σαφές ότι τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά. Αρχικά με τους τελικούς της Α1, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα, και έπειτα με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξασφάλισε την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Έγινε ο πρώτος έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα και, παρά τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, στα κρίσιμα ματς εμφανίστηκε άριστα διαβασμένος και προετοίμασε τους παίκτες του με τον καλύτερο τρόπο.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος, ωστόσο, ακούει στο όνομα Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος και στα πόδια του στρώνουν εκατομμύρια ευρώ οι ομάδες της Τουρκίας, με πρώτη τη Φενέρ – Ούλκερ, ενώ οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ζήτησαν την απόκτησή του επειδή τον θεωρούν «δήμιο της Ρεάλ», με απλά λόγια τον Μέσι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Προτεραιότητα του Σπανούλη είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό. Αλλά το συμβόλαιό του μοιάζει δυσβάσταχτο για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Οι συζητήσεις θα αρχίσουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά όλοι στον Πειραιά υποστήριζαν ότι είναι αναγκαία για τους πρωταθλητές Ευρώπης η παραμονή του λαρισαίου γκαρντ.

Τα ευχάριστα μαντάτα για τον Ολυμπιακό προήλθαν από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να παρατείνει για ακόμα έναν χρόνο την παραμονή του στην ομάδα, με στόχο να φύγει το καλοκαίρι του 2014, σαφώς πιο έτοιμος για το άλμα στο NBA.


Σχολιάστε εδώ