Βγάζει μπροστά τον Μπάγεβιτς ο Μελισσανίδης

Ο νικαιώτης επιχειρηματίας επενδύει πολλά στο κύρος του Μπάγεβιτς, που απολαμβάνει την εκτίμηση πρωτοκλασάτων παραγόντων της ΟΥΕΦΑ, και επιχειρεί να τον αποκαταστήσει πλήρως στα μάτια των οπαδών.

«Πλησιάζει η στιγμή που όλο το γήπεδο θα φωνάζει πάλι το ΑΕΚ – Ντούσαν», προέβλεψε ο «Τίγρης» σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Ντούσαν και άλλους παλαίμαχους του «Δικεφάλου», που θέλει να τους αξιοποιήσει.

Η ΠΑΕ μπήκε ήδη σε διαδικασία εκκαθάρισης. Η γενική συνέλευση των μετόχων θα οριστικοποιήσει την πτώχευση της εταιρείας στις 7 Ιουνίου και θα ακολουθήσει ένα τρίμηνο κατά τη διάρκεια του οποίου θα διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Ο «Δικέφαλος» θα γλιτώσει τα χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, που θα επιβαρύνουν αποκλειστικά όσους συμμετείχαν στη διοίκηση όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, με στόχο την πορεία πρωταθλητισμού. Με τις επαφές που γίνονται, άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διάθεση να κρατήσουν στο ρόστερ αρκετούς από τους νυν παίκτες και ο Μελισσανίδης ονειρεύεται δίδυμο Ανάκογλου και Κορδέρο στη μεσαία γραμμή. Με τους δύο παίκτες αναμένεται να υπάρξει άμεσα συνάντηση και του Μπάγεβιτς και του «Τίγρη» για να τους πείσουν να μείνουν στην Ένωση ως ηγέτες της νέας ομάδας, που θα χτιστεί σε υγιείς βάσεις.


Σχολιάστε εδώ