Χτυπάει Ράγιος ο Σαββίδης, για να μπει στο μάτι του Μαρινάκη και να συσπειρώσει τους οπαδούς

Ανοικτό παραμένει στον ΠΑΟΚ το θέμα του νέου προπονητή, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αναλαμβάνει την επιχείρηση αυτοκτονίας να καθοδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ. Η έρευνα αγοράς συνεχίζεται, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συνεργαστεί με πορτογάλο τεχνικό και γι’ αυτό αναζητά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Πέρα από τους έλληνες διεθνείς με τους οποίους φλερτάρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο στόχαστρό του υπάρχει και ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης. Για τον ισπανό μέσο, μάλιστα, έγινε κουβέντα και τον περασμένο Γενάρη, αλλά οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης απέρριψαν την πρόταση. Ο Σαββίδης, όμως, ξεκαθάρισε στον Ζήση Βρύζα και στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ ότι θέλει τον Ράγιος στον ΠΑΟΚ. Τόσο για την ενίσχυση της ομάδας στη νευραλγική θέση του επιτελικού μέσου, όσο και για επικοινωνιακούς λόγους. Ο Ράγιος αποτελεί μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Μίτσελ και ο Σαββίδης θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τον ηγέτη του Αστέρα. Αν, όμως, ο Ισπανός ανηφορίσει στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» θα ‘χει πετύχει σημαντική επικοινωνιακή νίκη επί του Βαγγέλη Μαρινάκη και παράλληλα θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, ο οποίος παραμένει παγωμένος εξαιτίας του αποκλεισμού στο Κύπελλο.

Με το ίδιο σκεπτικό κινούνται οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» και για τον Κολοβό, ο οποίος φέρεται επίσης να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό με προοπτική να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει ρευστό, οι οπαδοί του διατηρούν καλές σχέσεις με τον Πανιώνιο και στη Θεσσαλονίκη εκτιμούν ότι δύσκολα θα αρνηθούν οι «κυανέρυθροι» μια καλή πρόταση από τον Σαββίδη, καθώς ψάχνουν και το ευρώ με το τουφέκι για να κλείσουν τρύπες.


Σχολιάστε εδώ