Στους δύο υποψήφιους προέδρους του Άρη χωράει και τρίτος, αν διαθέτει ρευστότητα

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η ειδησεογραφία μας, ότι παλιοί παράγοντες του Άρη και η Κοινωνία Μελών μπλοκάρουν την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία, με το επιχείρημα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ, όπως γράφουμε εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Σκόρδας, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές με βασικό αντίπαλο έναν προκάτοχό του, τον Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος επέστρεψε στο προσκήνιο το προηγούμενο καλοκαίρι, αποσύρθηκε διακριτικά έπειτα από τα εμπόδια που συνάντησε και πλέον γυρίζει για να διεκδικήσει την ψήφο της Κοινωνίας Μελών.

Οι οπαδοί, πάντως, ζητούν άφθαρτα πρόσωπα και με οικονομική ρευστότητα. Γι’ αυτό και αποκτά σημαντικές πιθανότητες ο τρίτος πόλος, που φέρεται να προέρχεται από τη Ρωσία και εκπροσωπείται μέσω του Τάσου Αβάνογλου, γνωστού στην οικογένεια του Άρη και παλιού παράγοντα του συλλόγου.

Πόντους κερδίζει τις τελευταίες ημέρες και η πρόταση του Γιάννη Κόντη για ανάθεση της προεδρίας στον Νίκο Γκάλη, με βασικό επιχείρημα ότι η αίγλη του, η αναγνωρισιμότητά του, μπορεί να προσελκύσει επενδυτές. Την επιλογή του Γκάλη μπορεί να στηρίξει και ο κόσμος, ο οποίος τον αποθέωσε στην εκδήλωση της περασμένης Τρίτης στο «Αλεξάνδρειο» και τον βλέπει ως ένα τεράστιο αναξιοποίητο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Την απόφαση, όμως, δεν θα πάρουν οι οργανωμένοι, αλλά τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της λέσχης στις επικείμενες εκλογές.


Σχολιάστε εδώ