Νταμπίζας και επιστροφή στη Λεωφόρο οι δύο μεγάλοι πονοκέφαλοι Αλαφούζου

Οι δεσμεύσεις του Γιάννη Αλαφούζου μένουν λόγια, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ αδυνατεί να καλύψει την τρύπα στο ταμείο του «τριφυλλιού», ενώ παράλληλα οι επιλογές του αρχίζουν να αμφισβητούνται έντονα. Ο Αλαφούζος θεωρεί ως κλειδί για την επόμενη μέρα την επιστροφή των «πρασίνων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά για τα έργα στη φυσική έδρα του Παναθηναϊκού απαιτούνται αρκετά χρήματα, τα οποία λείπουν από την ομάδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, πάει από αναβολή σε αναβολή η έναρξη των έργων στις εξέδρες, οι οποίες χρειάζονται βελτίωση της στατικότητας.

Κοστίζει ο αποκλεισμός

Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τον Παναθηναϊκό εάν κατάφερνε πάρει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά τα πράγματα στράβωσαν εξαιτίας του ελλιπούς φακέλου που κατέθεσαν οι «πράσινοι» στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Έτσι, ο Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει χρήματα από άλλους πόρους, αλλά οι περισσότερες προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, επειδή ελάχιστοι επιχειρηματίες εμπιστεύονται το πλάνο του και τις επιλογές του. Μέσα από τη συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα, μάλιστα, άρχισε και η αμφισβήτηση των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι στήριζαν έως τώρα τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Επιτακτικές οι πωλήσεις παικτών

Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι επιβάλλεται πλέον να πουληθούν κάποιοι παίκτες για να βρεθούν χρήματα και να μπορέσει να λειτουργήσει η ΠΑΕ. Στη βιτρίνα παραμένουν οι Χάρης Μαυρίας και Ορέστης Καρνέζης, αλλά στην Παιανία δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση για τους δύο διεθνείς και έτσι απειλείται άμεσα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού, που αναμένεται να αλλάξει και από τις κυρώσεις για την απόρριψη του φακέλου. Και οι «πράσινοι» να ρίξουν πλέον το βάρος τους σε νεαρούς έλληνες παίκτες, με τον Γιάννη Γιαννιώτα να παραμένει ο διακαής πόθος, χάρη και στη χαμηλή ρήτρα του.


Σχολιάστε εδώ