Μετωπική του ΠΑΟ με Μπερτομέου

Η νέα εξοντωτική ποινή της Ευρωλίγκας στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε πλήρως τα ρεπορτάζ μας για τη διάθεση και των δύο πλευρών να λύσουν τις διαφορές τους σε μετωπική σύγκρουση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου έδειξε και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με έλληνες δημοσιογράφους ότι πήρε προσωπικά την κριτική που δέχθηκε από τους «πράσινους» για τη διαιτησία στα ματς με την ΤΣΣΚΑ και με την Μπαρτσελόνα. Μίλησε για τη νέα γενιά της «πράσινης» ΚΑΕ, που επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού. Λες και ο Παναθηναϊκός ευθύνεται που οι διαιτητές σφύριζαν σύμφωνα με τις επιθυμίες της Ευρωλίγκας, αντί να ακολουθούν τους κανονισμούς.

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπήρξε άμεση. Επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Ευρωλίγκας και ζήτησε ραντεβού, με στόχο να τεκμηριώσει τα παράπονά του και να αποδείξει στον Μπερτομέου ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί το πιο βαρύ όνομα της διοργάνωσης, όπως αποδεικνύεται από τους μέσους όρους εισιτηρίων, την τηλεθέαση και από τους τίτλους τους οποίους κατέκτησε την τελευταία εικοσαετία.

Στο μεταγραφικό παζάρι, οι «πράσινοι» αναζητούν έναν φόργουορντ με καλό μακρινό σουτ για να πλαισιώσει τον Κάρι, που εντάχθηκε στην ομάδα την Τρίτη του Πάσχα. Με στόχο, ασφαλώς, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Σχολιάστε εδώ