Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μελισσανίδης για το μέλλον της ΑΕΚ και βγαίνει μπροστά

Ο νικαιώτης επιχειρηματίας φέρεται να απέσπασε την έγκριση της Ερασιτεχνικής, οι εκλογές της οποίας στις 9 Ιουνίου θα αναδείξουν νέο Δ.Σ. με πρόσωπα που θα απολαμβάνουν την εκτίμηση του «τίγρη». Παράλληλα και αρκετοί μικρομέτοχοι της ΠΑΕ τάσσονται στο πλευρό του Μελισσανίδη, οπότε όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η γενική συνέλευση της Τρίτης θα βγάλει ένα μεταβατικό συμβούλιο, το οποίο θα τρέξει τις διαδικασίες για την πτώχευση της ΠΑΕ.

Προβάδισμα το Ελληνικό

Οι πληροφορίες θέλουν τον Μελισσανίδη να ανοίγει αμέσως τα χαρτιά του, ενδεχομένως και πριν από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, με στόχο να δώσει το στίγμα των κινήσεών του και να αποτρέψει οποιοδήποτε μπλόκο στα πλάνα του, με προτεραιότητα την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αρνητική απάντηση από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, ωστόσο, άλλαξε την κατεύθυνση για την έδρα της ΑΕΚ τις δύο σεζόν που αναμένεται να αγωνιστεί στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα και στη Φούτμπολ Λιγκ. Έτσι, πήρε προβάδισμα το γήπεδο του Ελληνικού, το οποίο επιθεώρησαν ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του.

Θέλουν να κρατήσουν τον κορμό

Οι εξελίξεις στο διοικητικό και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα καθορίσουν και τη στάση των παικτών. Στο μυαλό του Μελισσανίδη υπάρχει η σκέψη για τη διατήρηση του κορμού παρά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν τους Βαλεντίνο Βλάχο, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Μητρόπουλο, Φούντα, Κατίδη, Ανάκογλου και ενδεχομένως τον Κορδέρο. Με εξαίρεση τον Μητρόπουλο, οι άλλες περιπτώσεις θεωρούνται προσιτές οικονομικά, ακόμα και αν οι «κιτρινόμαυροι» υποβιβαστούν στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, διότι οι αποδοχές τους είναι χαμηλές. Αλλά το ερώτημα που γεννάται είναι κατά πόσο θα δεχθούν οι παίκτες να αγωνιστούν στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, έστω και για ένα χρόνο. Με την παρουσία του Μελισσανίδη, πάντως, θα μειωθούν αισθητά οι όποιες ενστάσεις και αρκετοί ποδοσφαιριστές εκφράζουν την επιθυμία να συνδέσουν το όνομά τους με την αναγέννηση της ΑΕΚ, για να διαγράψουν τις ευθύνες για τον υποβιβασμό.


Σχολιάστε εδώ